Uzaktan dosyalara nasıl erişilebilir?

Hocam bende biraz araştırdım CAT 5 olması çok sıkıntı değilmiş firma verdiyse size genellikle CAT5 oluyormuş ama senin internet için yeterli ama bina gelen senin daireye gelen kablo eski olduğu için değer düşük çıkıyor elindeki kablo eski olsaydı ping değeri yüksek çıkardı ve santral mesafen önemli benim mesafa 284 metre 28 pingim var senin 7 ping değerin güzel ama kablo değişmeden pek çözüm olmaz diye düşünüyorum çünkü modemde iyi değerlerin hepsi normal.

Hocam eskiden ADSL kullanırken bizim eve gelen kablo bozuktu babam binadaki ADSL panosundan eve internet çekmişti babam tekrar internet kutusunden eve kadar kablo çekse artış olur mu?

Hocam eskiden ADSL kullanırken bizim eve gelen kablo bozuktu babam binadaki ADSL panosundan eve internet çekmişti babam tekrar internet kutusunden eve kadar kablo çekse artış olur mu?

Kabloyu değiştirirse olabilir ama bu işi yapan birisine sorabilirsen daha iyi olur eski kabloyu söküp yenisi takıyorlardı performans artıyordu bildiğim kadar ama senin santral dolabından gelen kablo eski ise pek bir şey değişmez diye düşünüyorum.

Kabloyu değiştirirse olabilir ama bu işi yapan birisine sorabilirsen daha iyi olur eski kabloyu söküp yenisi takıyorlardı performans artıyordu bildiğim kadar ama senin santral dolabından gelen kablo eski ise pek bir şey değişmez diye düşünüyorum.

Hocam 2014'den beri aynı kablo belki daha da fazla süredir buradadır kutuyu daha 3 4 gün önce çalmayı deneyen olmuşdu.

Hocam 2014'ten beri aynı kablo belki daha da fazla süredir buradadır kutuyu daha 3 4 gün önce çalmayı deneyen olmuşdu.

Hocam forumda görüşmüştüm eleman teki TT kablo için başvurmuş değişim olsun diye aynı senin interneti tam kullanamıyordu 180 TL ücret istemiş ama TurkNet ücret istemiyormuş öyle yazmışlardı istersen destek talebi aç durumu anlat gelip baksınlar ücret almadan değişirler diye düşünüyorum. Modem marka model yazmadınız ?

Hocam forumda görüşmüştüm eleman teki TT kablo için başvurmuş değişim olsun diye aynı senin interneti tam kullanamıyordu 180 TL ücret istemiş ama TurkNet ücret istemiyormuş öyle yazmışlardı istersen destek talebi aç durumu anlat gelip baksınlar ücret almadan değişirler diye düşünüyorum. Modem marka model yazmadınız?

Hocam talep açarım modem markam: ZyXEL VMG1312-T20b

Hocam talep açarım modem markam: ZyXEL VMG1312-T20b

Modem iyi 100Mbps çok rahat destekler dediğim gibi seçenek kablo değişimi kalıyor sorun çözülür diye düşünüyorum değişirse ama başka kablo deneyebilirsin ya da hiç uğraşma direk gelip hat baksınlar orada cihaz ölçüm yapıyorlar değer gözüküyor zaten sorun çözülür diye düşünüyorum ona göre yaparlar o konuda sıkıntı çıkmaz çözülür ama kaç günde çözülür dersin nasip.

Modem iyi 100Mbps çok rahat destekler dediğim gibi seçenek kablo değişimi kalıyor sorun çözülür diye düşünüyorum değişirse ama başka kablo deneyebilirsin ya da hiç uğraşma direk gelip hat baksınlar orada cihaz ölçüm yapıyorlar değer gözüküyor zaten sorun çözülür diye düşünüyorum ona göre yaparlar o konuda sıkıntı çıkmaz çözülür ama kaç günde çözülür dersin nasip.

Hocam fiber altyapı için bir yere ve e mail attım, iletişim bilgilerimi bırakıp kaç günde gelir fiber altyapı sizce.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı