Uzaktan eğitim sonrası ilk gününüz nasıldı?

Hayır. Anadolu Teknik.


Vallahi çalışan herkeste o kadar oluyor. Yani o test kitabını alıp bir duvara fırlatacaksın yani. :D İllallah ettirecek seni ki sınavın düzgün geçsin. ;)
Teşekkürler. İngilizce CSGO, Unturned falan baya gelişti (oyunlar işe yarıyor.)
 
Bize geçen hafta açılmıştı. İlk hafta çok iyi geçmişti yarında ikinci haftam başlıyor umarım yine aynı şekilde geçer.
 
Bu arada okullarla alakalı diyeyim bu sene okula git dershane artı sınava hazırlık artı virüs adeta Çin işkencesi gibi içimizden geçecek gibi çünkü semptom gösteren vaka sayıları tabloda gözüküyor diyorlar bu da büyük bir sıkıntı bence.
 
Hayır. Anadolu teknik.

Vallahi çalışan herkeste o kadar oluyor. Yani o test kitabını alıp bir duvara fırlatacaksın yani. :D illallah ettirecek seni ki sınavın düzgün geçsin. ;)

Stajlar için neden moralin yoktur acaba? (Kişisel değilse tabii).

Çok uzak ve gitmek istemiyorum. En fazla 1 saat kalıp eve geliyoruz zaten. Bu açıdan staj yerimden memnunum. Temizlik yapıp yolluyor herkesi eve yani. Çünkü 11 kişiyiz aslında ama 7 kişi gidiyoruz gerçi. Her ne kadar böyle olsa bile, 20 metre karelik bir işletme yerin de fazla kişiyiz oldukça. İş kalmıyor dolayısıyla zaten. Yapılacak işte yok gerçi. :D Benim asıl moralimi, dün müdür yardımcı bozdu. Her ne kadar sizi erken yollasalar bile saat 5 gibi kadar henüz orada olmalısınız ve gitmeyin demişti. Gelirsek ve sizi görmezsem yok yazarım dedi. Sonuç olarak buna hakkı yok. Ne yani, 1 saat kaldım ve işim bitti; buna rağmen sırf senin yoklaman için 6 saat beklemek zorunda mıyım?
 

Geri
Yukarı