Uzaylılara inanıyor musunuz?

Uzayda başka canlılar vardır elbet lakin bunların zeka geliştirmiş akıllı bir form olduklarını düşünmüyorum.

İnançlı insanlar için hadis mi ayet mi hatırlamıyorum. Gökte debelenen canlıların varlığından bahsediliyor yani insan gibi akıllı olmasa da canlılar var.
 
Uzaylılara inanıyorum. Evren o kadar büyük ki... Sayılamayacak kadar galaksi var ve o galaksilerin içinde sayılamayacak kadar gezegen var. O kadar merak ediyorum ki o gezegenleri, keşke imkanım olsa da gidip görebilsem çoğunu. Kim bilir ne değişik bitkiler vardır, ne değişik canlılar vardır... Hayalimin ötesinde...

James Webb teleskobunun çektiği evren fotoğrafına hayranlıkla bakıyorum. Fotoğraf bilgisayarımda yüklü. Fotoğrafı yakınlaştırıp galaksilere bakıyorum.
 
Uzaylılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence 1 çuval kanıt ve görüntü var özellikle Amerika Ohayo (nasıl yazılıyor bilmiyorum) kaçırılma ve doku alma vakaları varmış bi belgeselde izledim ama bence gerçek. Kur-an-ı kerimde 59 farklı diyardan bahsedilir ve biz sadece 3 harflileri biliyoruz ve tüm canlılar Allah-u Tealaya inandığına göre uzaylıların da Allaha' inanması gerekmeli. Bu konuyu saçma bulabilirsiniz ama ben merak ettiğim için böyle bir konu açtım.
Uzaylilara inanmamak cok sacma, uzaylilar elbetteki var eskiden full ufo haberleri izler, dinler ve arastirirdim uzaylilar tabikide var ay da yasanan uzaylilar ile ilgili olaylar da gercek, ayrica milyonlarca gezegen, milyonlarca galaksi ve sayamiyacagim kadar evren var yani sizce bu kadar seyin arasinda bir tek dunyadami yasam var?
 
Uzaylılar ile ilgili iki teorim var.
1. Uzaylılar bizim cin dediğimiz metafiziksel varlıklar olabilir.
2. Uzaylılar bize çok benzer canlılar olabilir fakat bizim gibi onlarında bize ulaşmasının teknolojik açıdan imkanı yoktur, gelişmemiştir.
 

Geri
Yukarı