Uzaylılara inanıyor musunuz?

Biz de gökten zembille inmedik ya da Alis harikalar diyarından gelmedik. Kökenimizi inceleyince, üstüne bir de yaşanılabilir gezegenlerin sadece dünya olmadığını bildiğimize göre "Var olabilir ya da var olacaktır." diyebiliriz. Zamanla göreceğiz. :)

Bu bayağı kapsamlı, bilimsel bir soru ve çalışmalar-beklentiler var. İnanç meselesi değil.

İki ihtimalde birbirinden korkunç. Evrende yalnız değilsek başka akıllı yaşam varlıkları varsa niye bizimle daha önce iletişime geçmediler, gerek mi duymadılar? Yoksa geçtiler de bizim mi haberimiz yok? Yoksa bizden daha az gelişmiş durumdalar mı? Diğer bir ihtimal daha imkansız bence ama ya koskoca evrende yalnızsak? Bizden başka düşünebilen akıllı yaşam formu yoksa? İnsanlık yok olursa - ki bu gidişle sonumuz o - evren sessizliğe mi bürünecek? Gerçi şimdi bile evrende toz kadar yer kaplamıyoruz o ayrı.

Uzaylıların olduğunu düşünüyorum. Sizde önünüzdeki perdeyi bir indirseniz daha mantıklı düşünebileceksiniz.
"İman dolu bir insan, basitçe net ve gerçekçi düşünme yeteneğine kaybetmiş (veya hiç sahip olmamış) kişidir. Sadece aptal değildir; aslında hastadır. Daha da kötüsü tedavi edilemez."
-Henry Mencken

Uzaylıların Allah'a inanmasını bilemem ama bence evrende yalnız değiliz. Kattrilyonların bile bilmem kaç katı kadar genişlikte ve yine bir o kadar sayıda yıldız, gezegen vs. bulunan bir uzayda yaşıyoruz. Bu kadar bir alanda yalnız olmak mantıklı gelmiyor bana, o zaman sormak gerek neden sadece dünyada yaşam var?
Yalnız değilsek uzaylılar neden ulu orta gelip ziyaret etmiyorlar bizi de hep böyle ne hikmetse 240p kalite videolarda uçan daireler görüyoruz? Ayrıca geçmişte bir çok kişiyi inandıran nice uzaylı videolarının sahte olduğu çıktı. Bunun en ünlüsü 51. Bölgede yapıldığı söylenen uzaylı otopsi videosudur.
İnsanoğlu olarak bilmediğimiz o kadar çok şey varki.
51. bölge uzaylıdan çok soğuk savaş döneminde hayalet uçak vs. yapmak için oluşturulan bir bölge(CIA bazı belgeleri 2013'te halka açtı). Sonrasını bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı