Uzaylılara inanıyor musunuz?

Uzaylı dediğimiz şey insan gibi akıllı bir varlıksa pek emin değilim ama kesinlikle bir yerlerde bakteri bile olsa canlı vardır.

Ohio diye yazılıyor.

Bunu kanıtlayarak başlayabilir misin? Ben bugüne kadar çok sayıda havyan gördüm ve hiçbiri tanrının varlığından haberdar bile değildi.

Ben de bir canlıyım ve Arap Mitolojisi beni ilgilendirmiyor. Nasıl bir bir zamanlar Yunan Mitolojisi vardı, bugün de Arap Mitolojisi var. Ve bütün mitolojiler 21. yüzyıl bitmeden yok olmaya mahkum bana göre.

Uzaylıların varlığına inanıyorum ve NASA'nın belirttiği üzere 10 yıl içinde de ilk dünya dışı varlıkları tespit edeceğiz. Tabii ki varlık deyince akıllı, düşünen bireyler gelmesin aklınıza. Satürn'ün uydusunda bulacağımız yüzen bir varlık bile uzaylıların ilk kanıtı olacak.

Çok bir şey kalmadı yani.
10 yıl filan yok Recep abi zaten aramızda hava sahamızda geziyorlar. Herkes gözlemliyor.

Samanyolu Galaksisi'nde yaklaşık 100 milyar gezegen var. Bu gezegenler içinde sadece Dünya'da hayat olduğunu varsayalım. Yani 1/100.000.000.000. Evrende Samanyolu Galaksisi gibi yaklaşık 100 Milyar galaksi var. Bu da demek oluyor ki her galakside en az bir gezegende hayat olsa tüm evrende 100.000.000.000 canlı bulunan gezegen var demektir.

Ayrıca insan neden bu kadar kibirli? Koca devran sadece insan için yaratılmış olabilir mi? 80.000 alemden bahsediliyor. Bunların tamamı dünyada ise neden sadece 5 alemi biliyoruz?

Big Bang ile bizim evrenimizin yaratıldığını düşünelim. Acaba bu büyük patlamadan önce ne vardı? Cern'deki koca üs boşuna kurulmadı. Amaç başlangıçta ne olduğu ispatlamak. Peki ya O'ndan önce ne vardı? Belkide Big Bang milyarlarca patlamadan sadece biridir? Kim bilir?

Bir fizikçi olarak evrende yalnız olduğumuz düşüncesine inanmıyorum. Hatta bir tane evren olabileceği fikrine de inanmıyorum.

Son düzenleme:
Uzaylılara inanıyor musunuzdaki "inanmak" kelimesini dine bağlamak nasıl bir kafa ya? Herşeyi illa ki allaha bişeye bağlamak zorunda değilsiniz. Uzaylı diyince bilim, teknik diyecek sandım ama gene hüsran.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı