Uzun süre sevdim

Herkes için aynı şey geçerli değil 30 yaşına gelip, üniversite tahsili olup, iş sahibi olan ve hala birileri tarafından önemsenmemiş, değer verilmemiş, sevmiş ama sevilmemiş insanlar da var maalesef. "Daha yaşın küçük, çok insanla tanışırsın vs." Tamam doğru da insan erken yaşta deneye deneye tecrübe edinmezse yaşı olgunluğa erince ve ilk deneyiminde de başarısız olunca duvara çarpmış gibi oluyor.

Aynen öyle.
aga hep aynısı oluyor deger veriyorsun uzaklaşıyorlar kendinden ne kadar uzak tutarsan seni o kadar elde etmeye çalışıyorlar ben 11.sınıfım 9 dan beri bir kızı seviyorum rüyalarıma giriyor artık bende açılmayı düşünüyorum en azından içimde kalmaz söyleseydim ne derdi diye bu arada 9.sınıf oldugun halde bu kadar aklın başında tebrik ediyorum seni 👍
Teşekkür ederim.😊
 
Sonuna kadar katılıyorum.
Ben de dahil herkes saflıktan hayatında en az 1 kez kaybeder ama inan bana ileride; bazen 5 ay, bazen 1 sene, belki daha uzun bir süre sonra "İyi ki olmamış" diyorsun. İçini temiz tut, her şeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum. Senin için de doğru insan, doğru zamanda karşına çıkar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hep insanlara iyi davrandım. Hep onları düşündüm ama onlar ne yaptı beni bir kenara ittiler. Olsun ben ginede insanlığımdan vazgeçmedim. Olsun ben alıştım en azından her mutsuzluğumdan bir ders çıkarıyorum ve bakalım bu seferki ne?
Kendimi gördüm, şurasını okuyunca🙂
O kadar iyi anlıyorum ki, seni. Napalım insanları çok fazla düşünüyoruz ve bu yüzden de en fazla üzülenler bizimgibiler😕
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı