V3.5 Killer Hakkında Görüşlerim

Yer
Mersin
Evet arkadaşlar, "Teknoergen" firması Donanım Arşivi'ne karşılık vermek için V3.5 Killer çıkartmış. Biraz yorumlamak istedim, V3.5 Killer videosunu izledim ve "Teknoergen" firması karşısındakini cahil yerine koyarak kendisini aşırı bilgili konumuna getirmiş. İşin aslı o değil.
Videoyu izledikten sonra daha net anlayabilirsiniz, şöyle ki:
1- Corsair Spec Delta ve Aerocool Engine karşılaştırmasında Corsair Spec Delta 3 adet fana sahip olmasına rağmen önü full kapalı bir kasa diyor, böyle bir şey yok. Alsınlar da bir incelesinler bir zahmet, kasanın önünde fanların hava alabileceği mesh ızgaralar mevcut.
2- Aerocool Engine'in hava akışının Corsair Spec Delta'dan daha iyi olduğunu savundu, güldüm.
3- High Power 600W PSU'nun VS550W'dan daha iyi olduğunu savunuyor nedeni ise, 600W olmasıymış. Buna daha çok güldüm işte.
4- Sistemde göz boyama var diyorlar, açıp kendi sistemlerine baksınlar bir, RX570 var deyip diğer bileşenleri A320, R3 2300X 240 GB SSD, çok kötü kasalar koyuyorlardı.
5- Video'da şöyle bir söz söyledi ''6 çekirdekli bir işlemciye RX570 gibi bir kart yakışmamış, hem üzüldüm hem güldüm'' Evet şimdi anasayfalarına giriyoruz ve PC'lere bakıyoruz AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX570 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı ne bu? R5 2600 RX570 ITX kombosu.
Buraya videoyu bırakıyorum, izler ve gülersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi PC alınır mı konusuna geleyim. Özelleştirmeden Dark N10 PRO kasa koyularak alınabilir, fiyatı uygun. Ama bunu her zaman savunacağım, ''ergen ve cahil'' topluluğundan başka bir şey değiller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Videoyu baştan sona izledim kullandıkları üslup baştan aşağıya berbattı. Ama hakkını vermek gerekiyor, sistem fiyatına göre çok iyi.
Evet sistem iyi sisteme lafım yok zaten, güzel olmuş yani ama videoda söyledikleri kesinlikle ''cahilce'' bir hareket.

Corsair Spec Delta konusunda haksızsın. Forumda ısınma başlıklarının çoğunda kasa ismi maalesef RGB delta bilmiyorum fark ettin mi forumda dolaşırken :)

Konuşma tarzı evet biraz değişik ancak ben oradan sistem aldım aldığımda kasa ve ekran kartı kötüydü geri gönderip biraz fiyata daha iyi parçalar aldım çoğu firma bunu kabul etmezdi ancak kendileri memnuniyet adına kabul etti.
Ben kendimce pek sıkıntı görmedim hiç. Sistem de güzel olmuş.

Arkadaşlar bu konuda videodaki sistem kötülenmemiş, sadece video içerisindeki adamın sözleri eleştirilmiş. 5. Madde'de adamın sözleri ve kendi topladıkları sisteme bir eleştiri yapılmış. Kısacası burada sistemi kötülememiş arkadaş sadece anlatan kişiyi eleştirmiş. Lütfen yorum yapmadan önce tamamını okuyun konunun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı