V3.5 killer hala alınır mı?

Şu an 8gb ramle piyasadaki çoğu güçlü oyun açılabiliyor. Bir vieodada görmüştüm. 8gb olan rami 16gb yapıyorlar ve sadece 5-10 fps artışı oluyor. O yüzden kendisi karar vermeli.
Oyunların çoğu 8 GB a yakın tüketiyor arkadan Bi şey açarsanız performans düşer bu sefer ve ryzen işlemci leride dual channel fpsi çok etkiler

Şu an 8gb ramle piyasadaki çoğu güçlü oyun açılabiliyor. Bir vieodada görmüştüm. 8gb olan rami 16gb yapıyorlar ve sadece 5-10 fps artışı oluyor. O yüzden kendisi karar vermeli.
Hocam bi pc atsam bakar mısınız size zahmet
Eğer bunu alacaksanız kasayı 60 TL farkla değiştirin, mevcut kasa ve PSU iyi değil: TROYA-GOLDGAME/AMD Ryzen 5 2600 /Sapphire RX590 Pulse 8GB / 8GB DDR4 / 240GBSSD / AOC 24.5 G2590VXQ 1 Ms 75 Hz /Gaming Bilgisayar | ITOPYA Bütçe varsa RAM de 16 GB olmalı.
Hocam pc atsam bakabilir misiniz
Eğer bunu alacaksanız kasayı 60 TL farkla değiştirin, mevcut kasa ve PSU iyi değil: TROYA-GOLDGAME/AMD Ryzen 5 2600 /Sapphire RX590 Pulse 8GB / 8GB DDR4 / 240GBSSD / AOC 24.5 G2590VXQ 1 Ms 75 Hz /Gaming Bilgisayar | ITOPYA Bütçe varsa RAM de 16 GB olmalı.
Hocam battle bronze nasıldır? Ssdsini en ucuz ve rami 8 gb yapıp alabilirmiyim?Evde 1tb hdd zaten var.

Son düzenleme:
Saolun hocam
Bir de taksit seçeneklerini bulamadım.Acaba 4300 tl iken bütün 12 taksitleri atabilirmisiniz?Sizi de yordum özür dilerim.

4300 TL yaptım fakat taksit seçenekleri değişmedi. Sepete ekledikten sonra kontrol edin isterseniz.
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı