V330 15IKB Ekran Menteşesi

Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 4650G
GPU: RX Vega 7
RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18
SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME
PSU: FSP Hyper K 500w 800+
15" olan V330-15IKB modeline sahibim. Menteşenin kapağının tırnakları kırıldı galiba sürekli yerinden çıkıyor. İç ekranda da iç ekran lekesi var. Bu sorunlara garanti bakar mı? Garanti harici ekran menteşe kapağı bulabilir miyim?

Darbe sebebiyle değil. Ama lekelerin altında ufak bir çizik var. (Dibinde değil 1 parmak mesafesinde) Ne yapabilirim?

Hocam çizikle lekeler arasında alaka yok. Ama çizik benim hatam. Bir netice alamayacaksam göndermek istemiyorum. Başka bilgisayarım yok ve okul dönemi. (Bilgisayar mühendisliği)

Menteşeden daha önce ekranı kapatırken açarken ses duyuyorsan veya sanki biraz sert zorlanıyor gibi durumu varken servise yollamanız lazımdı. Bu dediklerimi takmayalar ileride bu durumlar olabiliyor. Kullanıma bağlı olarak menteşeler kendini sıkabiliyor.
Menteşe kırık değil hocam. Açılır kapanırında sorun yok. Sadece kapak çıkıyor ve rahatsız edici.

Menteşe kırık değil hocam. Açılır kapanırında sorun yok. Sadece kapak çıkıyor ve rahatsız edici.
İşte onu diyorum. Kullanima bağlı olarak mentese sertleşiyor menteşenin takılı olduğu yeri zorlanıyor tutuyor kendini kapağa sonra o kapak açılıyor. ;) Yumuşak mentese o kapağı açmaz.

İşte onu diyorum. Kullanima bağlı olarak mentese sertleşiyor menteşenin takılı olduğu yeri zorlanıyor tutuyor kendini kapağa sonra o kapak açılıyor. ;) Yumuşak mentese o kapağı açmaz.
Hocam anladım sanırsam ama bunun tırnaklar kırık gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı