v9-eu.com virüsü

Emre, sende parite b virüsü de var o yüzden ilk önce Kaspersky ile sisteminizi taratın. Güncelleyip tüm flash bellekleri takıp fullscan yapın. Ardından araçlar bölümünden baştaki 1. hariç önergeleri uygulayıp hepsini işaretleyin ve ilerleyin.
Çok teşekkürlerr :) Hemen uyguluyorum sonucu yazarım :)

@Murat5038 yeniden merhaba. Dün söylediğiniz taramayı söyler söylemez başlattım, yeni bitti :D ve sonuç bu şekilde. Herhangi bir tehdit bulamadı :/ Acaba parite b virüsünü görmüyor olabilir mi Kaspersky?

kaspersky.jpg

Normalde görmesi lazım ancak yeni türevi olabilir. Ayrıca ayalardan other detection açık değil çoğunlukla sende. Neyse imzamdaki sistem tarama ve anlatımı, sistem tarama 2 olanları istedişğim biçimde verirseniz sileceğiniz şeyleri yazayım.

Sorunu çözdüm fakat şu şekilde: C sürücüsünü geri yükleme yaptım. Diğer sürücüleri de tekrar tekrar taratıp kötü yazılımları sildim. Sorun çözüldü fakat bana yapılması gereken zibilyon tane güncelleme bıraktı :) Yine de değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bendeki sorunun kaynagını tespit ettim utorrent. Bilgisayar tam anlamıyla temizlendi derken tekrar seeding yapmaya başladığımda bu virüsle karşılaştım, bu sefer daha kötüsü bilgisayar açılışında anında anasayfası v9 olan chrome açılıyor gerçekten başa bela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendeki sorunun kaynagını tespit ettim utorrent. Bilgisayar tam anlamıyla temizlendi derken tekrar seeding yapmaya başladığımda bu virüsle karşılaştım, bu sefer daha kötüsü bilgisayar açılışında anında anasayfası v9 olan chrome açılıyor gerçekten başa bela.
Ben de aynı senin gibi yaşadım problemi. Yani pc başlar başlamaz gelen v9 chrome sayfası vs. Benim ilk denediğim adımları dene olmazsa son yaptığımı yap bence. Şuan pc pırıl pırıl :3 Sadece biraz güncellemelerle uğraşıyorsun.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı