V9 virüsü nasıl kaldırırım?

BrokenFlower

Centipat
Arkadaşlar öncelikle selamlar, Google Chrome ile bir gün dolaşırken sabah kalktığımda ana sayfa v9App diye başlayıp link otomatik olarak bir siteyle değişiyordu. Daha sonra Opera'ya geçtim onda bir sıkıntı görmedim şu anda Microsoft Edge kullanıyorum ve onda bile çıkmaya başladı ne yapamam gerekiyor?
Sürümüm Windows 10 Pro en güncel sürüm 1909 04 toplu yaptım.
8 GB RAM'im var.
Bu arada uzantıları falan sildiğimde de olmuyor hemen geri geliyor. Dosya konumuna bakıyorum V9 ile ilgili hiçbir şey bulamıyorum. Yardımlarnızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınızda hangi antivirüs programını kullanmaktasınız? Virüs taraması yapmak için Kaspersky Total Security veya Malwarebytes yazılımlarını kullanabilirsiniz.

Aktif korumaya sahip antivirüs yazılımları kullanmanızı öneririm. Şu anda Kaspersky Total Security veya Bitdefender Total Security antivirüs yazılımları 3 aylığına deneme sürümlerini bulundurmaktadırlar. Denemenizi tavsiye ederim.

@unnamedington Kaspersky Internet Security 3 ay ücretsiz mi veriyor? Yeni mi çıktı sanki 2-3 gün önce yoktu böyle bir şey?
Kaspersky Total Security 3 aylığına deneme sürümünü sitesinde veriyor. Kaspersky Internet Security hakkında maalesef bir bilgim yok. @bilinçli pars böyle bir konu açmıştı. İstersen sorabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı