VAC banlı telefon numarası yeni açılmış hesapta kullanılır mı?

fsburak

Centipat
CS'yi 3 ay önce bırakma kararı aldım ve hile kullandım. Mevlana, aim değil. Legit oynadım, sonra VAC ban yedim. Şimdi yeniden CS'ye dönesim geldi. Yeni hesap açtım. Telefon numaramı kaldırmıştım ama başka bir telefon numaram olan hesap da VAC ban yemiş. Şimdi yeni bir hesap açtım telefon numaramı kullanabilir miyim bu hesapta? Yoksa telefon numaramı kullanmak için beklemem gerekir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun topluluğunun etik kuralları vardır. Bırakma kararınız diğer oyuncuları alakadar etmeyeceği için hile açmanız saçmalıktır. Bırakma sebebiniz neydi? Muhtemelen karşınıza çıkan hilelerden bıktınız. Ama aynı hareketi siz yapıyorsunuz

Yanlış bilgi efendim. Kullanılabilir.

"Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir."

Yemez.
Hocam böyle insanlara yanlış bilgi vermek lazım topluluktan uzak dursunlar

Dosya Ekleri

• resim_2021-01-04_125239.png
    74,3 KB · Görüntüleme: 71

Yeni hat alacağını sanmıyorum. Ama CS de iki aşamalı doğrulama var oyun içinde. Onu nasıl geçecek? Telefon ile doğrulamazsa Prime statüsünü alamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…