VAC banlı telefon numarası yeni açılmış hesapta kullanılır mı?

fsburak

Centipat
CS'yi 3 ay önce bırakma kararı aldım ve hile kullandım. Mevlana, aim değil. Legit oynadım, sonra VAC ban yedim. Şimdi yeniden CS'ye dönesim geldi. Yeni hesap açtım. Telefon numaramı kaldırmıştım ama başka bir telefon numaram olan hesap da VAC ban yemiş. Şimdi yeni bir hesap açtım telefon numaramı kullanabilir miyim bu hesapta? Yoksa telefon numaramı kullanmak için beklemem gerekir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi efendim. Kullanılabilir.

"Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir."

Yemez.
Hocam böyle insanlara yanlış bilgi vermek lazım topluluktan uzak dursunlar :D

Dosya Ekleri

• resim_2021-01-04_125239.png
    resim_2021-01-04_125239.png
    74,3 KB · Görüntüleme: 71
@KralYolu

Boşuna yeni hat satın almasını istemem doğrusu. O kadar da kötü olmayalım :)

Alakası yok arkadaşım. Resmi bağlantıda kullanılabilir diyor. VAC yasağı almıyorsa Overwatch yasağı da almaz.

Kardeşim bizzat kendi hesabımdan SS'i attım istersen yeni hesap açayım oradan deneyeyim.

@KralYolu

Boşuna yeni hat satın almasını istemem doğrusu. O kadar da kötü olmayalım :)

Alakası yok arkadaşım. Resmi bağlantıda kullanılabilir diyor. VAC yasağı almıyorsa Overwatch yasağı da almaz.

Yeni hat alacağını sanmıyorum. Ama CS de iki aşamalı doğrulama var oyun içinde. Onu nasıl geçecek? Telefon ile doğrulamazsa Prime statüsünü alamıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı