VAC Yedim, Ne Yapmalıyım?

Makaleler
11
Bazı insanlar ''Yemin ediyorum ki hile kullanmadım ban yedim.'' diyor. Sebepsiz yere VAC Ban yiyebilirsiniz, doğrudur. Ama hile kullanıp da insanları ''Hile açmadım, ban yedim.'' diyerek kandıranlar var. Anlıyorum istemeden hile açmış olup, bunu söylemeye utanıp, yalan söylemeyi tercih etmenizi anlıyorum. Lütfen hile açtıysanız, gelin hile açtım ban yedim diyin. En azından anlayışlı olan insanlar sizi dürüstlüğünüzden takdir edecektir. Gelelim gerçekten de sebepsiz yere ban yiyen insanlara... Belki arka plan da çalışan bir program oyuna etki etmiştir ve VAC bunu hile yazılımı olarak algılamıştır. VAC banlar kalıcıdır ve asla kaldırılamaz. Sebepsiz yere ban yediyseniz yeni hesap açabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı insanlar ''Yemin ediyorum ki hile kullanmadım ban yedim.'' diyor. Sebepsiz yere VAC Ban yiyebilirsiniz, doğrudur. Ama hile kullanıp da insanları ''Hile açmadım, ban yedim.'' diyerek kandıranlar var. Anlıyorum istemeden hile açmış olup, bunu söylemeye utanıp, yalan söylemeyi tercih etmenizi anlıyorum. Lütfen hile açtıysanız, gelin hile açtım ban yedim diyin. En azından anlayışlı olan insanlar sizi dürüstlüğünüzden takdir edecektir. Gelelim gerçekten de sebepsiz yere ban yiyen insanlara... Belki arka plan da çalışan bir program oyuna etki etmiştir ve VAC bunu hile yazılımı olarak algılamıştır. VAC banlar kalıcıdır ve asla kaldırılamaz. Sebepsiz yere ban yediyseniz yeni hesap açabilirsiniz.

VAC yiyip te utanma nasıl anlamadım. Hile yapsan da yapmasan da VAC yedin. Geri dönüşü yok. Otur ağla yani. Gelip foruma açıyorlar VAC yedim diye. Kardeşim gidip etrafta hava atıp " üğ ben en iyisiyim gel ulen 1v1 " diye, sonra da çok iyi oynarsan VAC yersin tabii :D ya da gidip " cs go skin hilesi yok crosshair düzleştirme, yamuklaştırma, çaplaştırma, internet hızlı girme kodları vs " denersen ohoo VAC yemediysen şanslısın yani. Sonra otur aşağı, ağla.

İlk olarak VAC sistemi beşeri bir yapım olduğundan illaki haksız yere ban yiye olmuştur. Hemen VAC ban yedim diyenlere ''Açmadıysan yemezsin kardeşim!'' diye cevap verenlere ayar oluyorum.

Adam belli ki hile kullanmamış neden ban yediğini araştırıyor. Hemen terslemek saçmalık.

İlk olarak VAC sistemi beşeri bir yapım olduğundan illaki haksız yere ban yiye olmuştur. Hemen VAC ban yedim diyenlere ''Açmadıysan yemezsin kardeşim!'' diye cevap verenlere ayar oluyorum.

Adam belli ki hile kullanmamış neden ban yediğini araştırıyor. Hemen terslemek saçmalık.

VAC sisteminin öyle " hmm hile yapıyor ama yapmıyor. Hadi banlayalım." mantığı olduğunu sanmıyorum. VAC sadece hileye verilmiyor zaten. Oyunu bozma raporlar vs VAC'a sebep olabiliyor. Bizzat yaşattırdığım olaydır.

Arka plandaki programlardan dolayı haksız yere ban yemeyi önleyebilirler aslında. Neden uğraşmıyorlar ki?

Program dediğimiz de normal programlar değil ki hocam. " İnternet düşürme ping azaltma yok rusları oyundan kaldıran bilmem tabanlı güvenilir bedava basın ve arkada açık bırakın gibi şeyler olunca olanlar oluyor." :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı