Valorant 1 yıl ban yemek

Durup dururken 1 yıl ban yemezsin. Daha öncesinde birçok kez küfür nedeniyle raporlanmış ve ban yemişsindir. Bu banlar önce 3 gün, daha sonra 1 hafta, daha sonra 1 ay, daha sonra 3 ay ve daha sonra 1 yıl olarak güncellenir. Bu kadar üst üste ban yediğine göre "toxic" yani zehirli denilebilecek kişilerdensin. Dolayısıyla ban, haklı bir ban. Asla da kaldırtamazsın.

Ez yazıp dalga geçmekle 1 yıl falan atılmaz yalan söylemeyin. Ben 4-5 hesapla oynuyorum ve hayatınızda duymadığınız sözler geçiyor o chatte yine de Max 1 ay ban yiyor hesaplar.

cs oynuyorum zaten bu bandan sonra zaten cs 2 çıksın(şu an fps yüzünden oynayamıyorum) bir daha valo girmem. cs deki ruslar bile valodaki türklerden daha iyi.
CS 2 dağıtıldığı güne göre şuan daha iyi 3-4 tane güncelleme geldi. Toparladı gibi, girmediysen bi bak 2-3 gündür bende 200-280 arası.

Ez yazıp dalga geçmekle 1 yıl falan atılmaz yalan söylemeyin. Ben 4-5 hesapla oynuyorum ve hayatınızda duymadığınız sözler geçiyor o chatte yine de Max 1 ay ban yiyor hesaplar.
Zaten ez yazıp dalga geçerek 1 saat yedim direkt chatten. 10 dk sonra da 1 yıl ban yedim. Chate yazılanları biliyorum fakat dini değerlere falan sövmedim.
CS 2 dağıtıldığı güne göre şuan daha iyi 3-4 tane güncelleme geldi. Toparladı gibi, girmediysen bi bak 2-3 gündür bende 200-280 arası.
Bakayım bir hocam, ilk gün girip saldım cs 2 yi.

CS'de böyle bir sorun yok hiç, chatten ban yeme diye. Ama profil resmini hitler yapıyorsun bu oluyor😄

Dosya Ekleri

• 8CD66264-5BB6-435A-91BF-5BE36685F531.png
    8CD66264-5BB6-435A-91BF-5BE36685F531.png
    194,7 KB · Görüntüleme: 65
CS'de böyle bir sorun yok hiç, chatten ban yeme diye. Ama profil resmini hitler yapıyorsun bu oluyor😄
Csde de son zamanlarda muteli olarak başlayan adamlar gördüm de 10 yıldır oynuyorum hiç chatten ban yemedim :D Cs adamdır da işte cs de faceit veya rank kasmanın fazla önemi kalmadı diye valorantta radianta kasıyordum.

Csde de son zamanlarda muteli olarak başlayan adamlar gördüm de 10 yıldır oynuyorum hiç chatten ban yemedim :D Cs adamdır da işte cs de faceit veya rank kasmanın fazla önemi kalmadı diye valorantta radianta kasıyordum.
MM neyse de Faceit item kazanmak için oynanır hala. CS'de oynarken arada bişeyler kazanmak iyi oluyor. Valo gibi düz rank kasmak işime gelmiyor benim. BF 1'de silahları açıyorsun ya da PUBG'de yine item kazanıyorsun. Yani düz oyun oynamak sarmıyor.

Arkadaşlar bugün hesaba girmeyi denedim ve girdi :D? Anlamıyorum cidden ya.

1694671369412.png

dünkü ban bu şekildeydi fakat bugün hesaba girebildim ve dereceli falan da girebiliyorum.

Ticket falan atmadım bu arada fakat merak ediyorum neden banlayıp 1 gün içerisinde geri açıldı diye riota yazsam ulan bunun banı niye açıldı diyip geri banlarlar mı?

1694672335929.png

Neyse açtım bakalım :D

Evet yazdığınızda haksız ban diye ve neden 1 yıl ban yediğini öğrenebilirsin yanlışlık olduysa zaten ban kaldırılır.
1694684486680.png

hocam, sebebini falan nasıl öğreneceğim? Adamlar disiplin işleminde yanlışlık yok gelecekte kısıtlama kalkması mümkün değil diyor da banım 1 gün sonra kalktı :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı