Valorant 60-100 FPS'ten 15 FPS'e düşüyor

sehriye

Centipat
Daha fazla  
Son 2-3 gündür Valorant'ta maç sırasında FPS düşüyor ve uzun süre geri yükselmiyor. HP laptop kullanıyorum sorun başladığında format attım ona rağmen düzelmedi. Format dışında herhangi bir şey yapmadım aniden ortaya çıktı. Önceden de drop yiyordu ama bu kadar uzun sürmüyordu düzelmesi. Normal oyun içinde 60-100 FPS arası değerleri görebiliyorum ama drop yediğinde 15 FPS civarı takılıyor. Düzeltilebilir bir durum mu? Öyleyse yardımcı olabilir misiniz?

Drop yemişsin knk ama son zamanlarda olmaya başladıysa anormallik var
Drop yediğinin farkındayım ama ani bir olay değil drop yedikten sonra belki 10-15 dakika takılıyor sonra belki birkaç dakika normal fps seviyesinde duruyor . Bu kadar uzun süre drop yemesi normal bir şey mi daha önce bu şekilde olmamıştı hiç

Drop yemişsin knk ama son zamanlarda olmaya başladıysa anormallik var
Drop yediğinin farkındayım ama ani bir olay değil drop yedikten sonra belki 10-15 dakika takılıyor sonra belki birkaç dakika normal fps seviyesinde duruyor . Bu kadar uzun süre drop yemesi normal bir şey mi daha önce bu şekilde olmamıştı hiç çünkü
Birkaç dakika içinde sıcaklığı artıp Dropbox yiyor olabilir en son ne zaman temizlediniz
Laptopun kendisinden bahsediyorsanız açıkçası hiç açıp temizlemedim pek anlamıyorum o işlerden ama dosya vsden bahsediyorsanız daha bugün yaptım.

Drop yediğinin farkındayım ama ani bir olay değil drop yedikten sonra belki 10-15 dakika takılıyor sonra belki birkaç dakika normal fps seviyesinde duruyor . Bu kadar uzun süre drop yemesi normal bir şey mi daha önce bu şekilde olmamıştı hiç çünkü

Laptopun kendisinden bahsediyorsanız açıkçası hiç açıp temizlemedim pek anlamıyorum o işlerden ama dosya vsden bahsediyorsanız daha bugün yaptım.
Onların çözümleri var bi ara benim bilgisayarımda da olmuştu.Bir tane video vardı o videodakileri yaptıktan sonra düzelmişti hatırlamıyorum ama hangi video baya eskiydi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı