Çözüldü Valorant açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LimonluLahmacun

Decapat
Daha fazla  
1 saat önce Valorant çalışıyordu, yayın izleyeceğim için kapamıştım. Tekrar girmek için masaüstünden Valorant'a tıklayınca hiçbir şey olmadı. Yeniden başlat falan yapmıştım yine olmadı, sorun sadece Valorant'da mı diye diğer oyunlara girmeyi denedim ve LoL'de dışında diğer oyunlara girdi. Ben de acaba Riot'ta mı bir şey var diye Riot istemcisi ve Riot Client'ı açmaya çalıştım ve yine bir şey olmadı. Bundan 9~ saat önce kardeşim Valorant'a girmişti. Bir hata vermişti ama oyuna girdiği için umursamamıştım. O koddaki yazıyı hatırlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aşağıda bulunan videoya gidin, her şeyi arkadaşın dediği gibi yapın.
Çözüm rehberi, durumu bana haber verin. Eğer sorun çözülürse çözüldü olarak işaretlerseniz mutlu olurum. İyi sosyaller.
Oyuna girin Alt ve Enter tuşlarına aynı anda basın, pencere moduna geçecektir oyun. Ayarlara girip görüntü ayarlarına geçiş sağlayın, tam ekran seçeneğini pencereli tam ekran yapın. İyi oyunlar.

Oyuna girin Alt ve Enter tuşlarına aynı anda basın, pencere moduna geçecektir oyun. Ayarlara girip görüntü ayarlarına geçiş sağlayın, tam ekran seçeneğini pencereli tam ekran yapın. İyi oyunlar.
Valorant'a tıkladım, alt enter yaptım ve karşıma bir ekran çıktı. Çalıştır bölümünde 3 seçenek vardı, hepsini teker teker seçip onaylayıp tekrar denedim yine hiçbir şey olmadı.

Dosya Ekleri

• resim_2022-07-11_010607130.png
    resim_2022-07-11_010607130.png
    23,8 KB · Görüntüleme: 3.458
Valorant'a tıkladım, alt enter yaptım ve karşıma bir ekran çıktı. Çalıştır bölümünde 3 seçenek vardı, hepsini teker teker seçip onaylayıp tekrar denedim yine hiçbir şey olmadı.

Hayır hocam, sizden ricam oyuna tıklayıp biraz bekleyin ve görev çubuğunun aşağıdaki gibi resmini iletin.

Ekran Alıntısı.PNG

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı