Valorant açılmıyor

ardsntc

Centipat
Selam drop düşürdüm ve Valorant'i indirdim anti hile programinin kurulmasi icin PC'yi yeniden baslattim ama oyun açılmıyor, çıldırmak üzereyim. İslemlerden baktim Riot crash handler, Riot services, Valorant exe ve Valorant Win64 shipping exe açılıyor. Sonra kapanıyor (bunu LOL lor ve pbe de yaşamıştım ticket yoluyla yardım almıştım bu sefer hepsi açılıyor fakat Vanguard yüklemesinden sonra [pc resetlendikten sonra] oyuna girilmiyor sadece üstteki yazdıklarım işlemlerde açılıyor ve ekrana hiçbir şey gelmeden geri kapanıyor). Oyunu onlarca kez silip yükledim fakat nafile. Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Ben çözümü biliyorum.
Ayarlardan Riot Client'i silin sonra bu linkten https://valorant.secure.dyn.riotcdn.net/channels/public/x/installer/current/live.live.eu.exe setupu yeniden indirin Valorant hangi şeydeyse yeni birim:/E ya da C gibi ona atın ve açınkurulum değil kısa bir onarım yapacaktır ardından oyunun içinde 150 MB indirme yapacak ardından oyuna giriş yapabilirsiniz.

Ayarlradan Riot Client'i sil demişsin. Hangi ayarlaran bahsediyorsun? Bir oyun dosyasımı?

Artı -1 Eksi
Maalesef bende de var bu sorun. Oyuna giriyorum poligon kısmı açılıyor eğitim bölümü. Eğitimin yarısında oyundan atıyor bağlantı hatası lütfen istemciyi yeniden başlatın diyerek.

Artı -1 Eksi
Ben çözümü biliyorum.
Ayarlardan Riot Client'i silin sonra bu linkten https://valorant.secure.dyn.riotcdn.net/channels/public/x/installer/current/live.live.eu.exe setupu yeniden indirin Valorant hangi şeydeyse yeni birim:/E ya da C gibi ona atın ve açınkurulum değil kısa bir onarım yapacaktır ardından oyunun içinde 150 MB indirme yapacak ardından oyuna giriş yapabilirsiniz.
kardeşim çok teşşekürler oldu allah ne muradın varsa versin

Artı -1 Eksi
Ben çözümü biliyorum.

Kardeşim biraz daha detaylı anlatır mısın ben çok yapamadım.Veya yapan varsa ve olduysa anlatabilir misiniz?

Artı -1 Eksi
detay ne istiyorsan anlatimyiy
Ekran Görüntüsü (32).png

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (26).png
    Ekran Görüntüsü (26).png
    160,6 KB · Görüntüleme: 418
  • Ekran Görüntüsü (27).png
    Ekran Görüntüsü (27).png
    233,9 KB · Görüntüleme: 401
  • Ekran Görüntüsü (28).png
    Ekran Görüntüsü (28).png
    136,3 KB · Görüntüleme: 382
  • Ekran Görüntüsü (29).png
    Ekran Görüntüsü (29).png
    139,4 KB · Görüntüleme: 373
  • Ekran Görüntüsü (30).png
    Ekran Görüntüsü (30).png
    133,1 KB · Görüntüleme: 420
  • Ekran Görüntüsü (31).png
    Ekran Görüntüsü (31).png
    124,6 KB · Görüntüleme: 371
  • Ekran Görüntüsü (32).png
    Ekran Görüntüsü (32).png
    129,1 KB · Görüntüleme: 398
Artı -1 Eksi
Beyler yemin ederim bulum bende çalıştı size garanti veremem ama, sistemim çok kötüydü detsek ekibi işlemciniz yetmiyor diyordu ama buldum çalışıyor şu an. İlk önce bilgisayarı ardından özellkikler sonra gelişmiş sistem ayarları sonra ortam değişkenleri yazıyor ona bascaksınız sonra alt taraftan yeniye basın sonra değişken adı yerine OPENSSL_ia32cap yazın sonra değiken değeri yerinede ~0x20000000 yazın yeniden başlatmak sizin tercihiniz ben başlatmadım ama oldu hemen oyundaym şu an heyecanımdan her şeyi yanlış yazdım herale.

Artı -1 Eksi
hha2424 düzgün olarak yazıp tekrar yollarmısın
Beyler yemin ederim bulum bende çalıştı size garanti veremem ama, sistemim çok kötüydü detsek ekibi işlemciniz yetmiyor diyordu ama buldum çalışıyor şu an. İlk önce bilgisayarı ardından özellkikler sonra gelişmiş sistem ayarları sonra ortam değişkenleri yazıyor ona bascaksınız sonra alt taraftan yeniye basın sonra değişken adı yerine OPENSSL_ia32cap yazın sonra değiken değeri yerinede ~0x20000000 yazın yeniden başlatmak sizin tercihiniz ben başlatmadım ama oldu hemen oyundaym şu an heyecanımdan her şeyi yanlış yazdım herale.
kardeşim çok sağol oldu :) güncelleme hatasında takılanlar varsa youtubeden bakın

Artı -1 Eksi
Beyler yemin ederim bulum bende çalıştı size garanti veremem ama, sistemim çok kötüydü detsek ekibi işlemciniz yetmiyor diyordu ama buldum çalışıyor şu an. İlk önce bilgisayarı ardından özellkikler sonra gelişmiş sistem ayarları sonra ortam değişkenleri yazıyor ona bascaksınız sonra alt taraftan yeniye basın sonra değişken adı yerine OPENSSL_IA32CAP yazın sonra değiken değeri yerinede ~0x20000000 yazın yeniden başlatmak sizin tercihiniz ben başlatmadım ama oldu hemen oyundaym şu an heyecanımdan her şeyi yanlış yazdım herale.

Sen varya sen adamsin sjshs.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı