Valorant adam vuramıyorum

Hocam realistik bir şekilde yorumlayacak olursam sizin sorununuz kaygı sürekli bir telaş içindesiniz oyunu ciddi oynuyorsunuz ve bu da sizi ruhsal olarak gerekenden fazla yoruyor troll bir arkadaş bulup onla bir süre oynarsanız büyük ihtimal düzelirsiniz oyuna 1 ay kadar bir süre ara vermenizi tavsiye ediyorum. Kaygılı olduğunuz bu konuyu açmanıza neden oldu psikayatriyede görünebilirsiniz.

Sağ olun.
 
Olabilir ve sanırım oyundan birazcık sıkıldım eskisi gibi oynayasım gelmiyor gibi bir şey var. Bir de vandalı nasıl oynamalıyım tekli mi sıkacağım burst mu yoksa spray mi? Ben burst atıyorum doğru mudur?
Öncelikle poligonda biraz guardian üzerinde tap çalış, her zaman burst oynamak büyük bir yanlıştır, mesafeye göre spray, burst, tap diye ilerler, çok yakınındaki bir adama burst veyahut tap atmaya çalışırsan ve o da spray yapıyorsa yüksek ihtimalle kaybedersin, crosshair değiştir değişiklik iyidir, kopya modunda kendini dene mesela bugün nasılım aim'im'de nasıl bir ilerleme var gibisinden, ve en önemlisi psikoloji kendi kafanda her zaman en iyisi ol ve inanılmaz rahat davran o adamı vuracağım kafasıyla ilerle bak neler oluyor :)
 
Hocam bana da olmuştu aynısı, oyuna 1 hafta girmedim normal olan halimden daha iyi oynamaya başladım. Bence arada 5 gün veya 1 hafta ara vermek gerek oyuna.
 
Öncelikle poligonda biraz Guardian üzerinde tap çalış, her zaman burst oynamak büyük bir yanlıştır, mesafeye göre spray, burst, tap diye ilerler, çok yakınındaki bir adama burst veyahut tap atmaya çalışırsan ve o da spray yapıyorsa yüksek ihtimalle kaybedersin, Crosshair değiştir değişiklik iyidir, kopya modunda kendini dene mesela bugün nasılım aim'im'de nasıl bir ilerleme var gibisinden, ve en önemlisi psikoloji kendi kafanda her zaman en iyisi ol ve inanılmaz rahat davran o adamı vuracağım kafasıyla ilerle bak neler oluyor :)

Her zaman değil zaten yakında spray atıyorum ancak bugün yakında spray denedim vandalla bir şarjör boşalttım ve ölmedi sanırım sorun bende :) bir hafta gibi ara vereceğim oyuna.
Hocam bana da olmuştu aynısı, oyuna 1 hafta girmedim normal olan halimden daha iyi oynamaya başladım. Bence arada 5 gün veya 1 hafta ara vermek gerek oyuna.

Aynen öyle yapacağım.
 

Geri
Yukarı