Valorant aim nasıl geliştirilir?

Yiğit Köstekci

Centipat
Katılım
29 Temmuz 2022
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba. 1 yılı aşkındır Valorant'ı oynuyorum ve oyun bilgim gerçekten çok fakat maalesef hala gümüş elo'dan yukarı çıkamadım. Çoğu yayıncının dediği aim geliştirme videolarını da izlememe rağmen olmuyor. Yardım edebilecek varsa aşırı mutlu olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
KovaaK indirip Zeek static playlistine başla. Bol bol DM oyna. Ama bilinçli bir şekilde oyna. Mesela bir tane deathmatchte crosshair placement'ına dikkat et. Diğer deathmachte peek atmaya odaklan vs. Bunları düzenli bir şekilde yaptığın sürece gelişim kaçınılmaz olur. Benim tecrübelerime göre yatmadan önce KovaaK oynamak daha faydalıydı fakat bunu kendin deneyimlemelisin. Headshot'ın bol olsun :).
Edit: Kovaak ve Aimlab tarzı uygulamalar mouse hakimiyetini geliştirir. Oyun için aimini etkilemez. Oyun için aim için dediğim gibi bol bol dm atacaksın ki rakip nerden nasıl peekliyor hangi açıyla peekliyor vs bunları kas hafızana atacaksın ki crosshair placement'ın doğru olsun.
KovaaK paralı mıdır aimlab kullanamamıştımda.

Aimlab valorant haritalarına uyarlı olduğu için genellikle yuvarlak şekilleri vurmaya yarıyor. Ve hangi açılarda hs atabileceğini öğretiyor. Yani oynayarak öğreniyorsun. Benim işime çok yaradı.
Kullanmayı bilmiyorum. Denedim cross çok büyük oldu ve silah vardı elimde.

Öncelikle sensini bulman lazım eğer rahat ettiğin bir sens ile oynamıyorsan ne kadar denesen de dene tam potansiyalinle oynayamazsın. (YouTube'da bir sürü sens bulma videosu var) Steam üzerinde "Aim Lab" olarak bedavaya indirebileceğin bir aim çalıştırma programı var kendi sensini ararken bu uygulamadan yardım alabilirsin. Oyun içinde maça girmeden önce mutlaka 1 veya daha fazla DM at (DM de pusma veya ses kasma sadece koş ve önüne çıkan adamları vur) ve poligonda botlarla antrenman yap. Bir de son olarak gümüşten çıkamamanın en büyük nedenlerinden biri gamesense yani adamın ne yapacağını tahmin etmen lazım yukarıda oyun bilginin iyi olduğunu söylemişsin ama aimi kötü olduğu halde gamesense ve oyun bilgisiyla diaya kadar çıkan arkadaşlarım var, tabi ki aim de önemli fakat diğer şeylerde de çalışman lazım mesela bence oyundaki en önemli şeylerden biri nereye aim koycağını bilmek aim koycağın yerleri öğrenmek için profesyonel oyuncuların maçlarını izleyebilirsin ve özel oyunda kendin deneyebilirsin.
Teşekkür ederim dm atıyorum ama tryhard hiç dediğin gibi oynamamıştım sağol.
 
Öncelikle merhaba. 1 yılı aşkındır Valorant'ı oynuyorum ve oyun bilgim gerçekten çok fakat maalesef hala gümüş elo'dan yukarı çıkamadım. Çoğu yayıncının dediği aim geliştirme videolarını da izlememe rağmen olmuyor. Yardım edebilecek varsa aşırı mutlu olurum.
sensini 0.3 ile 0.9 arasında tut bu sens aralığı dpi seviyene göre belirle, muhtemelen kas hafızan yeterli değildir aimlab kullan fakat belirli programları belirli sırayla yapman maksimum performans sağlayacaktır, en az 20 dk poligonda bunları yap:
1- antrenman modunda çıkan botların önünde sağ sol yaparak kafalarında tut crossu her sağ sol yaptıktan sonra durmadan crossunu başka bir bota çevir ve aynısını yap
2- önce kolay modda çıkan botların hızlı değil yavaş bir şekilde crossunu tam kafasına getirip one tap at bunu 10 bot vurduktan sonra değiştirip orta moda geçebilirsin one tap atmakta zorlanıyorsan guardian kullan veya sheriff
3- strafe modunu aç önüne çıkan bot sağ sol yapacaktır 1 kere hareket etmesine izin ver hareket ederken crossu kafasında tutmalısın ilk hareketinden sonra one tap at
evet poligonla işimiz bitti artık yapacağın tek şey dm girip pusmadan aim koyup beklemeden cesurca peek atıp vandal phantomla adam vurmanı isteyeceğim bunu 3 dm boyunca yapıp 1 dk aşmayacak şekilde dinlenip rekabetçi girersen gelişeceksin umarım yardımcı olmuşumdur ( peak rank immo 2, aktif rank ascendant 2 )
 

Geri
Yukarı