İsimsizMan09
Hectopat
Bir yıl önce neler izlemiş, günde 6-7 saat aim çalışmıştım, hayatım yokmuşçasına aim kasmıştım. Eli gözü yatkın biri şunu çalışsa aimi tavan yapacakken ben neredeyse ancak %50 ilerleme kaydedebilmiştim. O gün bıraktım ve hikâyele oyunlar oynamaya başladım. Oynadım, oynadım ve bugün tekrar yükleyeyim dedim oyunu. Girdim ama yok, kimseyi vuramıyorum; uzaktaki karakterleri, yakında birden çıkanları, gördüklerimi vuramıyorum, elim gitmiyor, herkese ölüyorum Deathmatch'te. O kadar kabullendim ki artık bir umudum kalmadı; arkadaşım gibi iyi bir FPS oyuncusu olurum, güzel roundlar oynarım diye. Kendimi Online oyunların en yeteneksiz, beceriksiz, hantal, gelişmeyen oyuncusu gibi hissediyorum. Eli kolu iki yıldır fare tutmuş her adam nasılsa öyleyim. Kendimden nefret ediyorum Online oyun oynarken. Bu kadar beceriksiz olmayı nasıl başarıyorum bilmiyorum ama ben Online oyunlarda ortalama bir Aim'e ulaşmanın yetenek gerektirdiğini düşünüyorum. Eğer hiç yeteneğin yoksa olmuyor, ne kadar çabalasan da…
Var ise birkaç cümle bırakacak arkadaş gelip yazabilir tavsiyelerini ve düşüncelerini.
Var ise birkaç cümle bırakacak arkadaş gelip yazabilir tavsiyelerini ve düşüncelerini.
Son düzenleyen: Moderatör: