Valorant artık oynanır mı?

Son gelen karakterden sonra oyundan soğumaya başladım. Millet koşarak sıkılmasından rahatsız, adamlar aduket çeken karakter getirdi.
Her yeni gelen karakter bir öncekinden güçlü olmazsa ne karakter ne de oyun hype almaz. Bu yüzden bu döngü böyle devam edecek maalesef. Neon'dan da güçlüsü gelecek. Bunu da meta diye adlandıracaklar, eski mainlerin hepsini çöp edecekler. Valorant'ın LOL gibi olmadığını anlayamadı Riot.

Her yeni gelen karakter bir öncekinden güçlü olmazsa ne karakter ne de oyun hype almaz. Bu yüzden bu döngü böyle devam edecek maalesef. Neon'dan da güçlüsü gelecek. Bunu da meta diye adlandıracaklar, eski mainlerin hepsini çöp edecekler. Valorant'ın LOL gibi olmadığını anlayamadı Riot.

Sırf bu oyun için Linux dağıtımı kullanamıyordum. Bırakma vakti gelmiş sanırım.

Son karakterin özeti:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neyse hocam CS:GO döneceğiz artık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Maç Başlar Başlamaz Adamlar Kafadan Vurup Öldürüyor Ve Diğer Bir Sorun İse Smurf Oyuncular.

6300 TL'ye Pollux-3a-k vardı stok bitti zaten stok olsa bile 6300TL nereden bulacağım :D neden yazdığımı bilmiyorum efkarlıyım bugün biraz hoş karşılayın lütfen

Yeni karakter geldi, aşırı saçma; oyun iyice kötü olmaya başladı. Hatta size şöyle diyeyim, bu yeni karaktere nerf gelmezse oyunun sonu bile gelebilir.
Haftasonu kursunda iken YouTube da gördük arkadaşlarla karakteri. Açtık izledik tanıtımını. Arkadaşların tepkisi şu şekildeydi "Vay azıcık mantıklı konuş, bu neymiş lan, elinden lazer atıyor, oha kendini diriltiyor, nerf yemeli" İdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı