Valorant bazen iyi bazen kötü oynamak

Her insanda bir küsur vardır. Bunu unutma. Ayrıca ne olacak ben küçükken Zula oynuyordum bir elde 40 adam öldürüyordum sonrakinde en fazla 15.

Kanka yargılamak veya küçümsemek değil sakın yanlış anlama ama ben zulaya girdiğimde kar98 aldığımda adamlar kaçıyordu abartmıyorum. İstersen gireriz beraber. Zula bebek oyunu.
 
Her insanda bir kusur vardır. Bunu unutma. Ayrıca ne olacak ben küçükken Zula oynuyordum bir elde 40 adam öldürüyordum sonrakinde en fazla 15.
Bir ara biz de küçüktük o dünyaya girmiştik. Şimdi lanet olsun o oyuna giren. Çöp gibi.
Kanka yargılamak veya küçümsemek değil sakın yanlış anlama ama ben zulaya girdiğimde kar98 aldığımda adamlar kaçıyordu abartmıyorum. İstersen gireriz beraber. Zula bebek oyunu.
Aynen. Dedim ya küçüktüm. Yoksa bir bakayım dedim şimdi belki iyidir diye oyun leş.
 
Mouse: Logitech G402 Hero.
Klavye: Rampage Hydra r6.
Kulaklık: Hyper X Cloud II.
Monitör: MSI MAG272C 165Hz 1ms.

Arkadaşlar öncelikle bunu yazma sebebim bu durumu başka yaşayan var mı diye merak ediyorum.
Genelde her gün Valorant'ı ortalama 5-7 saat oynuyorum. Bazen Sage'le bile takımı taşıdığım 35-10/ 35-5 yaptığım oluyor bazense 10 adam zor vuruyorum. Mesela bugün bir maçta Omen aldım rekabetcide 2 adam vurdum 15 kere öldüm. Şimdi şey diyebilirsiniz fazla vurduğunda karşına gelen adamlar oynamayı bilmiyordur vuramadığında ise karşıya gelen adamlar smurf'tür veya iyidir diye. Gerçekten alakası yok bunu yaşayan arkadaşlarda iyi bilir bu durumu. Hatta şöyle her gün aralıksız oynadığımda aim berbatlaşıyor dediğim gibi hiç oynayamıyorum. Ama 2-3 gün girmeyeyim sonra girdiğimde abartmıyorum kralı gelse tanımam. Bu nedendir sizce ve siz bir çözüm bulabildiniz mi buna?
Aynı durum bende de var kardeşim. Oynuyorum bir maçta 25-30 kill alıyorum benden bir alttaki 10-11 kill alıyor. Bir sonraki maç bana tam tersi oluyor.
 

Geri
Yukarı