Valorant Breeze hakkındaki düşünceleriniz

Valorant banım olduğu için henüz oynayamadım. Ama izlediğim videolara göre harıta şu anki en küçük harita. Savunma tarafı bana göre bu breeze mapinde daha şanslı çünkü A ve B tarafında çok pusacak ve spikeyi savunacak yer yok. Mesele b tarafı çok açık ve sadece 1 kule var. A tarafı b ye nazaran daha iyi ama savunucular spike kuruldukdan sonra çözmeleri çok daha kolay bir harita. Ha iyi oynarsn bilmem ama savunma tarafı bana göre daha şanslı. Bir de çoğu kişi ıcebox facia demiş ama benim en sevdiğim harita ıcebox.

Hocam bana mı çok küçük geldi anlamadım. Bana göre en küçük harita?

Gameplayde çok büyük geldi bana sanki maraton koşusuna gider gibi gidiyordu adamlar ama.
 
Bildiğiniz gibi Valorant'a yeni breeze haritası geldi. Görüşleriniz nedir?

Bence güzel harita icebox gibi dikey aim değil yatay aimi iyi olanlar daha iyi oynar bnim gibi. İce box ta 15-20 vururken bu haritada enn az 25 vuruyorum AWP haritasi. Yoru Jett Sova Omen gibi karakterler çok rahatlıkla oynanabilir.
 
Bence bu haritada birçok karakter etkisiz kalmış, yeni ajanlara yönelik bir map olmuş. Brim, omen, raze, breach bu haritada çok zayıf kalıyor. Bir de sadece bana mı öyle geldi bilmiyorum ama Cache haritasına benzettim. Var mı başka benim gibi düşünen?
 
Etraf aşırı açık. A tutuyorum arkadan, midden adam çat diye vuruyor. Yürüyorum bir anda arkalanıyorum. Sağdan soldan birileri çıkıyor. Gereksiz fazla açık etraf. B site güzel ama geri kalanı berbat.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı