Neofixx
Hectopat
Bronzdan plata kadar çıkmayı başardım önemli olan ne kadar kill aldığın değil o Killer'i takımın için almalısın herkes öldükten sonra 2-3 kişi vurup MVP olmak pek bir işe yaramıyor size tavsiyem beni buralara taşıyan şey takıma ne lazımsa onu almak ve toxiclememek.
Hocam bu bizim kaderimiz bende çıkamıyordum üstte yazdığım gibi bende şu an platım
Hocam, ısrarla söylüyorum. Kendim oyuna başladığımda bronzdum şu an Elmas'ım. 3 tane smurf hesabım vardı 2'si bronz biri Silver. Silver olan plat, bronz olanlar altın 2 ve altın 3 şu an. Demir stuck arkadaşımın hesabına girip onu da Gold'a attım mesela. Ben çıkabiliyorum bahsettiğiniz ranktan.
Karşıya istediği kadar info versin, ben çıkıp çıkıp kafalarına vurduktan sonra kim yerimi bilirse bilsin. Umurumda değil.
Hocam haklıymışsınız ben bildiğim gibi yazdım ama yine de haklıymışsınız şu an bende plat ligine çıktım ve yan hesap açtığımda Gold falan başlatıyor bronz bir hesabı bir günde gümüş3 yaptım cidden bir elodan çıkılmayınca o eloya ait oluyormuşuz ama genelde benim yazdığım gibi yazan insanlar çıkıyor bu elolardan.