Valorant'ta bronz 1'den çıkamıyorum

LoL için konuşacağım ben de Plat4-Gold1'dan çıkamıyordum. Support oynuyordum ve oyun bilgimimin lig seviyemden daha iyi olduğunu hissediyordum. Arkadaşımın hesabıyla bir hafta takıldıktan sonra ait olduğum yerin burası olduğunu fark ettim. Yani oradan çıkman için kendini geliştirmen lazım. Ben çoğu kişinin aksine bu lig usulünün güzel seviyelendirdiğini düşünüyorum.

Sadece baitleyerek oyna ve varsa 5 kişilik arkadaş gurubuyla oynaman lazım.
Savunmada ise sadece bekle, kesinlikle açılmadan oyna.
Eğer çok adrenalinin içinde olayım, takılayım uçayım diyorsan derecesiz oyna.
Bizim TR kitlesi oyunu sadece dereceli oynuyor, arada da derecesiz oynamak lazım.
Sage ve kiljoy oynamanı öneririm.
Ben öyle yaparak bronztan altına kadar geldim.
Amacım sadece yüksek kümelere çıkmak ve oyunu bırakmak.

Ha bu arada kaybedeceğini anladığın anda Odin oyna :D

Aynı takıma senin gibi 5 oyuncu gelse kaybedersiniz.
Yapmayın böyle şeyler.
Baitliyosanızda baitleyeceğiniz kişi ile anlaşın ve round kazandıracak bir bait olmasına özen gösterin.

Bu video olayı anlatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende gümüş 3'te sıkışmıştım. Smurf hesap açtım ve Gold 2 50 kp ye atti. Dün akşam 5 pre girdik ve ana hesabimi golda çıkardım. Bu oyun takım oyunudur.

Bence o değişir kişiden kişiye ben solo olarak Dia çıktım.
Ben solo olarak plat 3'teyim şuanda. Platinumda takım oyunu çok daha fazla altına göre. Aynı şekilde elmaslarla girdiğim maçlarda da öyle. Takımına karşı pozitif olman yetiyor. Ne kadar pozitif olursan o kadar kazanma şansın yüksek.

Ben solo olarak plat 3'teyim şu anda. Platinum'da takım oyunu çok daha fazla altına göre. Aynı şekilde elmaslarla girdiğim maçlarda da öyle. Takımına karşı pozitif olman yetiyor. Ne kadar pozitif olursan o kadar kazanma şansın yüksek.

Aynen öyle ne kadar iletişim fazla olursa ve moral yüksek olursa maçı hiçbir zaman 13-2 gibi ezici bir skorla kaybetmiyorsunuz en azından çekişmeli oluyor.

Bir de Valorant belli bir yerden sonra aim aşırı önemli değil. Oyunu bilgiside önemli oluyor, biraz daha yüksek ranklarda.

Sadece baitleyerek oyna ve varsa 5 kişilik arkadaş gurubuyla oynaman lazım.
Savunmada ise sadece bekle, kesinlikle açılmadan oyna.
Eğer çok adrenalinin içinde olayım, takılayım uçayım diyorsan derecesiz oyna.
Bizim TR kitlesi oyunu sadece dereceli oynuyor, arada da derecesiz oynamak lazım.
Sage ve kiljoy oynamanı öneririm.
Ben öyle yaparak bronztan altına kadar geldim.
Amacım sadece yüksek kümelere çıkmak ve oyunu bırakmak.

Ha bu arada kaybedeceğini anladığın anda Odin oyna :D

Sırf görüşünü beğenmedim diye bana beğenmeme atman saçma, senin de normal bir şekilde eksiklerimi söylemene saygı duyarım. Bununla zaten anca golda kadar gelebilirsin. Rankım yücelik, baitleme diye bir şey ile oyun olmaz. İyi Sosyaller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı