Valorant çok vurup rank atlayamamak

Lig çıkamıyorum diye bir bahane yok bu arada. 2 oyun kaybeder 5 oyun kazanırsınız. İyi oynayan hiçbir oyuncu ben takım yüzünden çıkamıyorum demez. Demek ki hak ettiğiniz lig o. Çok zorlamamak lazım bazen.

Lig çıkamıyorum diye bir bahane yok bu arada. 2 oyun kaybeder 5 oyun kazanırsınız. İyi oynayan hiçbir oyuncu ben takım yüzünden çıkamıyorum demez. Demek ki hak ettiğiniz lig o. Çok zorlamamak lazım bazen.

😂😂😂 Ne alakası var ben yücelik olmama rağmen hesabım ban yediğinde Gold elodan çıkamamışlığım var.

3 kisi olsak yeter mi?
İyi oynayan 2 kişi bulup girersen sorun olmaz. Zaten sakın solo veya 5 kişi girme derim. 5 girince radyant bile atıyor solo girince takıma gelen garabetler ayrı dert zaten. Duo oynanır ama 3 kişi oynamak daha iyi. Gerçi onda bile kaybedebilrisiniz 3v5 oynamak da yetmeyebiliyor.

Nereye yok hocam? Smoke alıp 35 vurduğum oyunları kaybediyorum rakibe büyü mü yapayım kazanmak için daha?

Su lanet oyunda her Mac takımda ne eksikse onu alıyorum uzerine her Mac 20 ustu vuruyorum ama yok kaybediyorum. Kimi troll kimi AFK kimi ayağıyla oynuyor ne yapmam lazım hangi karakterleri secmem lazim? Yardım.
Hocam solo girip rank atlamak istiyorsanız en aşağı 30 vurmanız lazım. Hele bi de yanınıza bi 20-30 daha vuran duo bulursanız zaten size tüm kapılar açılır.

Hocam YT videolarından duyduğunuzu söylemişsiniz. Belli ki hiç valo tr silver-gold arası eloda oynamamışsınız.

Hocam solo girip rank atlamak istiyorsanız en aşağı 30 vurmanız lazım. Hele bi de yanınıza bi 20-30 daha vuran duo bulursanız zaten size tüm kapılar açılır.

Hocam YT videolarından duyduğunuzu söylemişsiniz. Belli ki hiç valo tr silver-gold arası eloda oynamamışsınız.
Rezalet bir elo hocam. Ben peak Plat 2 gördüm. Görebileceğiniz en rezalet elo. Elmas arkadaşlarla giriyordum orası yeminle daha kolaydı.

Rezalet bir elo hocam. Ben peak Plat 2 gördüm. Görebileceğiniz en rezalet elo. Elmas arkadaşlarla giriyordum orası yeminle daha kolaydı.
Hocam zaten oyunda kendinizi gold-plattan yukarı attığınızda aynı eloymuş gibi hissediyorsunuz yine. Sadece toxicler daha az. İşin en rezalet kısmı immo falan gördüğünüzde aşırı egolu instalock atıp 10 vuran insanlar gelmeye başlıyor maçınıza.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı