Valorant rank atlayamamak

Genel olarak mesajlarından anladığım kadarıyla skor odaklı oynuyorsun. Sürekli duellocu seçtiğini söylüyorsun, site açtığını söylüyorsun ama hep clutcha kaldığını da söylüyorsun, çelişkili... Duellocunun çok kill alanı değil çok öleni makbuldür, site açıp takımı içeri sokması gerekir, sürekli clutcha kalması iyi değildir yani...
Aimin iyidir belki ama başka ajanları oynamayı kesinlikle öğrenmelisin.

Sonra diada platta adamların crossuna çıkamasın?

Öğrenene kadar oynayacaksın o zaman entry entry nereye kadar ben zorunlu olmadıkça almıyorum bile entry.
Anladım hocam saolun
Genel olarak mesajlarından anladığım kadarıyla skor odaklı oynuyorsun. Sürekli duellocu seçtiğini söylüyorsun, site açtığını söylüyorsun ama hep clutcha kaldığını da söylüyorsun, çelişkili... Duellocunun çok kill alanı değil çok öleni makbuldür, site açıp takımı içeri sokması gerekir, sürekli clutcha kalması iyi değildir yani...
Savunmada her zaman cluch kalıyorum hocam takimdakiler en ufak seste 4 kişi o Side koştukları icin

Savunma ajanı oynayınca kill alınamıyor mu?

Kill değil hocam yetenklerini iyi kullanamıyorum alışık olmadığım için.

Bir de hocam şöyle bir sorun var bunu çok fazla yaşıyorum entry ile side i açıyorum örneğin 1 adam vurdum öbürüne öldüm side içinde ama takıma bir bakıyorum hala daha mainde bekleliyorlar sebebsizce gelin diyorum duyan yok dinleyen yok arkamdan gelip trade mi alan olsa alacaz raoundu.

Bir de hocam şöyle bir sorun var bunu çok fazla yaşıyorum entry ile side i açıyorum örneğin 1 adam vurdum öbürüne öldüm side içinde ama takıma bir bakıyorum hala daha mainde bekleliyorlar sebebsizce gelin diyorum duyan yok dinleyen yok arkamdan gelip trade mi alan olsa alacaz raoundu.
Takım sana uymuyorsa sen takıma uymaya çalışmak zorundasın o zaman. Takımın olmadan kazanman çok zor bu oyunu. Onlar hızlıysa sende hızlı oyna, yavaşlarsa sende yavaş oyna. İletişimi hep en üst seviyede tutmaya çalış, hemen dönüyorlar diyorsun mesela, uyar takım arkadaşlarını güzelce. Site açıyorum beni takip edin de veya...

Oyunu 1. kısımdan beri oynuyorum, sistemim güzel 165 Hz monitörüm var. Aimim ile yücelik diamond arkadaşlarımı vs. de alıyorum ama rekabetçiye gelince 2 maç kazansam 4 maç kaybediyorum, asla üst ranklara çıkamıyorum. Yaklaşık 2 senedir Gold eloda stuck bir sekildeyim. Tavisyeleriniz varsa bekliyorum TR serverinde oynuyorum bu arada. Genelde entry tercih ediyorum kaybettiğim maçlarda 20'in üstünde kilim oluyor ucu ucuna kaybediyorum her zaman.
Frankfurt sunucusunda girip deneyebilirsin. İstanbul'da maçlara çok fazla troll geliyor. Frankfurt girip 3 maç kazanıyorum ardından İstanbul deneyeyim diyorum hemen kaybediyorum. Önerim Frankfurt gir.

Takım sana uymuyorsa sen takıma uymaya çalışmak zorundasın o zaman. Takımın olmadan kazanman çok zor bu oyunu. Onlar hızlıysa sende hızlı oyna, yavaşlarsa sende yavaş oyna. İletişimi hep en üst seviyede tutmaya çalış, hemen dönüyorlar diyorsun mesela, uyar takım arkadaşlarını güzelce. Site açıyorum beni takip edin de veya...
Haklısın hocam valla Duo bulmam lazım ancak öyle takıma gelenlerin bagzilarinin sesli sohbeti kapalı bile oluyor öyle leş takım yani siz dusunun

Mesela savunmada ben b yi tutuyorum a da ses geliyor soruyorum kesin giriyorlar mi döneyim mi diye ses veren yok mecbur bekliyorum bu sefer dönme ihtimalleri ne karşı sonra bir bakıyorum takım ölmüş 4V1 cluch kalmışım spike kurulmuş ve bunlar olurken 1 kişi bile mikrofona basmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı