Valorant rank atlayamamak

Hocam işte dediğim gibi oyunu 2020'den beri oynadığım için entry oynadım her zaman başka bir şeye geçmiyorum olmuyor yani

Entrylik yapıyor musun peki?
Entry ile 40 kill bile alsan site açmıyorsan suç sendedir.

Üst elolara çıkabilmek için her türden en az 1 bir çoğundan 2 ajan kullanabilmelisin mapten mapa değişir çünkü. Takımla iletişimi sen kur onlarda kurar. Entry oynayarak hep clutch kalmak saçma bir durum takım hızlı oynuyorsa sende hızlı gireceksin side’a en önden, ya da takıma söyleyeceksin yavaş oynama konusunda. Ki atakta en iyisi direkt koşmak bence ki bu oyun tarzlarına göre değişir. Rank atlayamamanda iki sebep var iletişimsizlik ve farklı karakter oynayamama bunları halletmeye bak gerisi gelir Aim, oyun bilgisi iyi diyorsun zaten.

Entrylik yapıyor musun peki?
Entry ile 40 kill bile alsan site açmıyorsan suç sendedir.
Asla lörk atmıyorum olabildiğince Side açmaya çalışıyorum

Üst elolara çıkabilmek için her türden en az 1 birçoğundan 2 ajan kullanabilmelisin mapten mapa değişir çünkü. Takımla iletişimi sen kur onlarda kurar. Entry oynayarak hep Clutch kalmak saçma bir durum takım hızlı oynuyorsa sende hızlı gireceksin Side'a en önden, ya da takıma söyleyeceksin yavaş oynama konusunda. Ki atakta en iyisi direkt koşmak bence ki bu oyun tarzlarına göre değişir. Rank atlayamamanda iki sebep var iletişimsizlik ve farklı karakter oynayamama bunları halletmeye bak gerisi gelir aim, oyun bilgisi iyi diyorsun zaten.

Abi adam savunmada üstüne koşuyor adamların en az 1 kişinin mikrofonu olmuyor zaten takımda ne ses kasiyorlar ne başka bir şey ben söylüyorum adamlara geliyor sağında solunda vs gram ses duymuyor takimdakiler
Smoke ajanlarında oburlerinde nazaran biraz daha iyi oynuyorum ama savunma ajanları hiç benlik değil kafa basmıyor o kadar tuzak koymaya yerini ayarlamaya.

Asla lörk atmıyorum olabildiğince Side açmaya çalışıyorum

Abi adam savunmada üstüne koşuyor adamların en az 1 kişinin mikrofonu olmuyor zaten takımda ne ses kasiyorlar ne başka bir şey ben söylüyorum adamlara geliyor sağında solunda vs gram ses duymuyor takimdakiler
Smoke ajanlarında oburlerinde nazaran biraz daha iyi oynuyorum ama savunma ajanları hiç benlik değil kafa basmıyor o kadar tuzak koymaya yerini ayarlamaya.

Dostum yapacak bir şey yok kendine pre bulmakla başla.

Asla lörk atmıyorum olabildiğince side açmaya çalışıyorum.

Abi adam savunmada üstüne koşuyor adamların en az 1 kişinin mikrofonu olmuyor zaten takımda ne ses kasiyorlar ne başka bir şey ben söylüyorum adamlara geliyor sağında solunda vs gram ses duymuyor takimdakiler.

Kafanız 40 vurmaya basıyor ama tuzak atmaya basmıyor mu? 🤣

Technopat Haberler

Geri
Yukarı