Birileri düzenli olarak ayda bir bu soruyu soruyor. CS'nin yeri her zaman ayrıdır yılların oyunu kendisi ama birileri FPS oyunu yaptı diye hemen CS'yi bitirecek mi bundan daha iyi olabilir mi gibi sorular sorulmaya başlanıyor. Bana kalırsa Riot'un amacı kesinlikle bu değil ve en azından adamlar kendi başlarına bu sektöre de girmek istediler ve başardılar da. Bana kalırsa ortada harika bir oyun var diyebilirim ama karşılaştırma yapılması doğru değil.

Her ne kadar Valorant'ta harika devam etsem de gönlüm o harika CS:GO'yu istiyor. CS:GO'nun verdiği o AWP vuruşunun verdiği zevki daha hiçbir oyun vermedi bana. Bakın arkadaşlar CS:GO bitebilecek bir oyun değil, Valve ipleri eline alıp harika bir anti-cheat sistemi geliştirebilecek veya geliştirttirebilecek güçte, ancak Valve hile şirketlerinden büyük ihtimallikle para alıyor.

Bakın arkadaşlar o hile sistemi tüm sistemi HWID ban atacak şeklinde olacak, Valve'nin veri tabanında olan bütün hileleri bu sisteme işleyecek ve o hileleri açmaya kalkanı bile HWID ban atacak. Bunu yapabilecek güçte ve parası olan bir şirket kendileri.

Kimse çıkıp gıkını bile çıkaramayacak aynı Valorant'ta olduğu gibi. Bir dakika, Valorant'ta hile yok mu sanıyorsunuz? Yanlış yerdesiniz o zaman. Valorant'ta hile var ancak banlıyor ve çabalıyor.

VAC dalgası nasıl bir anda bütün oyuncuları banlıyorsa bunu her daim yapabilecek güçte Valve.
CS:GO istese yeniden doğabilecek güce sahip. Gerek Source 2 motoruyla, gerek yeni hile sistemi ile.

Hocam bence sizin (örnek olarak dedim) aldığınız 5 dolarlık hile gabenin hiçbir işine yaramaz adamlar Steam'in sahibi kazandıkları parayı okuyacak kadar matematiğimiz yok.

Oyunun teaser'ı çıkalı 10 sene oldu, bu oyunun "katilleri" kaç tane çıktı sayamadım bile. Ve her bir tanesi çıktığında aynı konular forum DH, Reddit ve bu platform gibi yerlerde aynı konular devam etti. Fakat hiçbir oyun 1 seneden daha uzun süre tutamadı. Valorant'ın hype'ı düşüyor. PUBG gibi günlük aktif oyuncu sayısı maksimum 100.000'e düşecek birkaç aya.

CS:GO hiçbir zaman ölmez. Şu Valorant olayı 10 yaşındaki çocukların küfür etmesi. Valorant CS'den çalıntı oyun. CS:GO gerçek olursa AWP. Ak. Deagle gibi lisansı olan oyun tabii ki kazanır. Valorant hayal ürünü. Hiçbir lisansı yok.

Neresi CS oyunundan çalıntı? Ayrıca CS:GO eğer adam akıllı güncelleme getirmez ise 2 yıl sonra biter.

Valorant'ın kitlesi gerçekten küfür eden 10 yaşındaki çocuklar ile dolu normalde güzel oyun ama CS:GO'yu kitlesi düzgün olsaydı bile geçemezdi CS:GO mekanikleri o HS attığındaki rahatlamayı ben Valorant da alamadım.
Çok haklısın 13 yaşında dayım ağzımdan m1l kelimesi bile çıkmıyor oyunda takımdaki 8 yaşındaki bir çocuk küfür ediyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı