Valorant demir 1'de kalmak

alperkartal0652

Femtopat
Daha fazla  
Valorant rakebet modunda 10 maç kazandım ama hala çıkamadım ve ondan öncesi de var. Bayağı kazandım demir 1'den bir türlü çıkamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant rakebet modunda 10 maç kazandım ama hala çıkamadım ve ondan öncesi de var. Bayağı kazandım demir 1'den bir türlü çıkamıyorum.

Sadece maç kazanmakla olmuyor ben yaklaşık 10 maç attım 8'ini kazandım ama hepsinde de 25 üstü kill çıkardım ve MVP oldum ben demir 2 olurken arkadaşlarım olamadı sebebi de bu.

@alperkartal0652 knk oyun sana ilk verdiği rankı derecesizdeki performansına göre ve ilk 3(5 de olabilir) rekabetçi maçına göre veriyor bir daha ki sezonda unutma bunları. Bir de oynadığın kişileri iyi seç rankı senden yüksek olsun demir 3 veya bronz 1 ler ile oyna daha çabuk rank atarsın.

KDA’n, Spike kurma-imha, takıma destek, ekonomi konularında iyi değilsen maç kazanman pek önemli değil. Eğer her şeyde iyi olmana rağmen olmuyorsa ısrarla devam et illa çıkarsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı