Valorant Demir'den çıkamamak

Bende demir rütbesini hak ettiğimi düşünmüyorum, karşıya hep smurf geliyor benim şu an aslında gümüş falan olmam lazım ama smurfler, troller ve kötü oynayanlar sağ olasın.

Zannetmiyorum. Bende 1 ay önce bronz 2 iken şimdi demir 3'üm (28 vurunca 26 kademe puanı veren rank sistemi sağ olsun). Artık kendi kolsuzluğum olduğunu düşünmeye başladım.

Arkadaşlar öncelikle arkadaşlarım bronz ve genelde onlarla girince ya 1. ya 2. oluyorum. Ancak aramızdaki en düşük rank benim. Demir 2. lakin bu rankı hak etmediğimi düşünüyorum, dün maç girdim tek başıma 28 kill aldım; takımım ise 10 kill civarı aldı. 9 gün sonra ranklar siliniyormuş. Eskisine yakın mı verir yoksa oynayışa göre (25-30 kill alsam) Bronz'a atar mı?

Olur mu?
 
Oyunun rank sistemiyle çok oynadılar bu yüzden berbat. Arkadaşlarım plat ranktalar beraber girince hep taşıyorum karşıma gelenler platinyum 1-2 olmaktalar hep 25-32 arası vuruyorum. Şanstır çıkamıyorum bu kadar adam öldürmeme rağmen kaybediyorum ya da 19 verip 22 eksiltiyor ucunda kalıyorum. Altın 1'de kaldım altın 2 olmuştum sağ olsunlar arkadaşlarım beceriksiz oldukları için düştüm yeniden. Ben de bıraktım oyunu.
 
Ben 1 haftadır oynuyorum Valorant ve rankım altın. Tek giriyorum her maç ben de 20 vurdum ama demir değilim. Önemli olan doğru yerde doğru kill almak. Yani round sonunda 4 vurup öldüğün zaman bir işe yaramıyor.
 
Ben 1 haftadır oynuyorum Valorant ve rankım altın, tek giriyorum her maç ben de 20 vurdum ama demir değilim. Önemli olan doğru yerde doğru kill almak. Yani round sonunda 4 vurup öldüğün zaman bir işe yaramıyor.

Kill almak önemli değil maçı kazanmak önemli istersen maçı 50 kill alarak bitir yine düşüyorsun, istersen hiç kill alma takımı taşıyanlar ile aynı seviyede yükseliyorsun.
 
Kill ile değil maç kazanmak ile rank atlatıyor, maç kazanırsanız atlarsınız. Ama artık ranklar sıfırlanmıyor diye biliyorum, en azından bu sezon böyle oldu.
Bu sezon sıfırlandı?
110 galibiyetim var bronz 1 im her maç en az 20 kill alıyorum ve her maç ya feeder ya afk geliyor arkadaşım 50 winle altın olmuş :D
100 kere kaybetmişsin demek ki. Arkadaşın az kaybetmiş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı