- Makaleler
- 65
@NoBMPR R8 yok takim yuzunden cikamiyorum falan tamamen bahane. O elodaki oyunculari tokatlayamiyorsan demek ki o lige ait bir oyuncusun. Her oyun icin durum ayni.
Valorant'ı nasıl oynuyorum? Konu da bu, bu arada.Forum'da konu açmıştım, bronzken nasıl oynuyorum diye.
Hocam niyetlendirmeyin beni.Valorant'ı nasıl oynuyorum? Konu da bu, bu arada.
Neye?Hocam niyetlendirmeyin beni.
Tekrardan başlayayım mı yoksa başlamayayım mı diye muallaktayım da.
TRC JoeBarbaro#TRCTR's Valorant Competitive Match History - Valorant Tracker bu ama 6 gün içinde girdiğim maçlar gözükmüyor dediğim gibi iyi oynayamıyorum fazla nasıl gelişirim sorutracker.gg/valorant
Bu siteye gir, arama kutusunun altında bulunan "Sign in with riot ID" seçeneğine tıkla. Giriş yaptıktan sonra maç geçmişini gösteren sayfanın adresini buraya yapıştır. Bir bakalım nasıl oynuyorsun maçlarda, inceleyeyim. Sonrasında tavsiye veririm.
Bu elolarda sadece aimini geliştirmen yeterli. Hellian'ın aim programına bakabilirsin.Arkadaşlar ben nasıl gelişirim dedim siz yanlış anladınız boş boşuna ego tatmin etmeye gerek yok
zorda 15/30 tane orta ve kolayda 30/30 vuruyorumHassasiyeti düşür AimLab dışında oyun içi poligonda hızı yükselt sadece kendine güvendiğinde oyna.
ne kadar aim programı denesem fayda etmedi başka şeylerin eksik olduğunu düşünüyorumBu elolarda sadece aimini geliştirmen yeterli. Hellian'ın aim programına bakabilirsin.
800 dpı 0.35Hassasiyeti düşür AimLab dışında oyun içi poligonda hızı yükselt sadece kendine güvendiğinde oyna.
Botları da, oyunda vurduğunuz gibi vuruyorsanız vay halinize. Full body oynuyorsunuz bu maçlara baktığım kadarıyla. %13 HS oranınız var. Vandal %19. Çok düşük. Oynarken çok fazla eğilerek oynuyorsunuz muhtemelen. DM girdiğinizde, CTRL tuşunu klavyeden sökün ve ayarlardan CTRL tuşunu kaldırın. Sağ click basmadan ve mümkün olduğunca taramadan oynayın. Eksik yaptığınız şey bu.zorda 15/30 tane orta ve kolayda 30/30 vuruyorum
ne kadar aim programı denesem fayda etmedi başka şeylerin eksik olduğunu düşünüyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.