Valorant düşük FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

sucukcu mahmut

Femtopat
Sistem: MX110, i3 7100u, 2x4GB RAM 2133MHz ve 1TB HDD.
Fortnite ve Valorant oynuyorum ama benim anlamadığım şu, Fortnite daha fazla FPS veriyor. Fortnite daha ağır oyun değil mi? Tüm ayarlar düşükte arka planda çalışan programları vs. kapattım.

Son düzenleyen: Moderatör:
UHD Graphics 620 kullanıyorum. Güncellemeden önce sabit 60 FPS'in altına düştüğümü hiç hatırlamıyorum (en düşük ayarlardan bahsediyorum). Bugün 1FPS dahi alamıyorum?

FPS sınırlamış olabilirsin.

Fortnite ve Valorant oynuyorum ama benim anlamadığım şu, Fortnite daha fazla FPS veriyor. Fortnite daha ağır oyun değil mi? Tüm ayarlar düşükte arka planda çalışan programları vs. kapattım.

Bugünkü güncellemeden sonra herkeste FPS sorunu yaşanmaya başladı optimizasyonu yakında hallederler diye düşünüyorum.

Hocam optimizasyon çöp oyunda gayet normal bunu düzeltmezlerse Valorant iyice çöp olur ben söyleyeyim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı