Valorant düşük rütbede olduğunu iddia edenler

Şuan elmas elodayım.
O zaman anlattıklarımın doğru olduğunu biliyorsunuzdur. Kaç sezondur elmassınız?
Dediğim ben sıfırdan plata kasıyorum anlattıklarımın yanlış olduğunu söylemek için hesap kasan daha tecrübeli biri lazım. Plat dia arasındaki temek farkta oyuncuların karakter hakimiyeti bence.

Her maç +25 kill alıyorsam, buna rağmen takımın ihtiyacına göre karakter pickliyorsam, killchaser olup mvp'yi almak varken takım oyunu yapmama rağmen mvp olabiliyorsam, takımımdaki 7-8 killi geçemeyenler yüzünden maç kaybediyorsam bence hak ediyorumdur yüksek rankta olmayı. Gümüş3'üm, maça gelen goldların hepsini ya istatistik olarak geçiyorum, ezici bir fark ile yeniliyorsak da performans kısmında aim vs'lerini daha fazla kazanmış oluyorum. Ama hala gümüşüm.

Her maç +25 kill alıyorsam, buna rağmen takımın ihtiyacına göre karakter pickliyorsam, killchaser olup mvp'yi almak varken takım oyunu yapmama rağmen mvp olabiliyorsam, takımımdaki 7-8 killi geçemeyenler yüzünden maç kaybediyorsam bence hak ediyorumdur yüksek rankta olmayı. Gümüş3'üm, maça gelen goldların hepsini ya istatistik olarak geçiyorum, ezici bir fark ile yeniliyorsak da performans kısmında aim vs'lerini daha fazla kazanmış oluyorum. Ama hala gümüşüm.
Hocam birincisi takımınızda gold geliyorsa gold elodasınızdır oyunda sizin daha üst rütbeye çıkmanız gerektiğinin farkında. Ancak dediğiniz gibi düşük rütbelerde çok fazla troll var biraz uğraştırsada er ya da geç çıkıyorsunuz. Ayrıca maç geçmişinizi atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı