Ben bronze-gold oldu üstü olduğundan bahsettim. Bence derken siz kaç kere plat eloda oynadınız?Bence plat anlattığınız kadar iyi bir rank değil.
Ben bronze-gold oldu üstü olduğundan bahsettim. Bence derken siz kaç kere plat eloda oynadınız?Bence plat anlattığınız kadar iyi bir rank değil.
O zaman anlattıklarımın doğru olduğunu biliyorsunuzdur. Kaç sezondur elmassınız?Şuan elmas elodayım.
Zorlandığınız yerde elohell'e düşmüşsünüzdür ya da oyuna ilk başladığınız dönemlerdirŞuan elmas elodayım.
Golddan çıkmaya çalışırken zorlanmıştım ancak plat daha rahattı. Belki bana öyle denk gelmiştir ancak sanmıyorum.
Hocam birincisi takımınızda gold geliyorsa gold elodasınızdır oyunda sizin daha üst rütbeye çıkmanız gerektiğinin farkında. Ancak dediğiniz gibi düşük rütbelerde çok fazla troll var biraz uğraştırsada er ya da geç çıkıyorsunuz. Ayrıca maç geçmişinizi atabilir misiniz?Her maç +25 kill alıyorsam, buna rağmen takımın ihtiyacına göre karakter pickliyorsam, killchaser olup mvp'yi almak varken takım oyunu yapmama rağmen mvp olabiliyorsam, takımımdaki 7-8 killi geçemeyenler yüzünden maç kaybediyorsam bence hak ediyorumdur yüksek rankta olmayı. Gümüş3'üm, maça gelen goldların hepsini ya istatistik olarak geçiyorum, ezici bir fark ile yeniliyorsak da performans kısmında aim vs'lerini daha fazla kazanmış oluyorum. Ama hala gümüşüm.
Hayır böyle maçlar denk gelmiyor. Maçların hepsi böyle. 1.5 aydır sürekli gold'a çıkma maçıma kadar gelip düşüş yaşıyorum. Çıkamıyorum.Böyle maçlar da denk geliyor evet, motivasyonunu kaybetmemen gerekiyor.
Eğer elondan iyiysen zaten çıkıyorsun ancak böyle maçlar biraz daha uzatıyor tabi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.