Valorant düşük rütbede olduğunu iddia edenler

Benim bir teorim var 😁
Goldda plattan daha çok zorlanmamızın sebebi, golddayken takımımıza kötü oyuncular gelip bizim mentalimizi düşürmeleri, platta karşımıza gelen daha iyi aim, oyun bilgisi (golda göre) vs. den daha çok etkilemesi.
Bu teorime göre demek oluyor ki mental, aim vs. den daha önemli. Sadece bir teori 🙂

Benim bir teorim var 😁
Gold'da plattan daha çok zorlanmamızın sebebi, Gold'dayken takımımıza kötü oyuncular gelip bizim mentalimizi düşürmeleri, platta karşımıza gelen daha iyi aim, oyun bilgisi vs.(golda göre)den daha çok etkilemesi.
Bu teorime göre demek oluyor ki mental, aim vs. den daha önemli. Sadece bir teori 🙂

Bana 1 kız 1 erkek pre gelmişlerdi beni toxicleyip durdular dedi Jett ne kadar kotusun falan bu arada 5 round oyuna giremedim girdikten sonra PC takılıp durdu gene onlardan fazla vurdum sonra dedim benden az killiniz var diyor ki her şey kill mi ağa her şey kill değil ama aimime laf ediyor normalde çok sakin biriyim bu arada.

Hocam sıfır hesap alıyorum plata çıkıp bırakıyorum. İki rütbe arasındaki temel fark oyunu ciddiye alma ve istikrar. Bronze'lar bazı maçlar iyi oynayınca kendini iyi oyuncu sanıyor plat eloda insanlar nadiren kötü oynuyor(elohell hariç). Ve platlar maça girmeden el ısıtır oyun içi taktik izler Bronze'lar sadece 1V5 ace izler :D. Şunları da eklemek isterim op de gerçekten iyi olsanız Silver'da kalmanız imkansız. Ayrıca şansınız yoksa gerçek liginiz bulunduğunuz ligin en fazla bir üstü olabilir daha üstü olduğunu düşünmek kendini kandırmak olur.

Aga eve geçeyim maç geçmişlerimi atayım dereceli oynamadığım için rank atlamıyorum gümüş 1'e çıktım bıraktım dereceliyi chill derecesiz op takılıyorum tek başıma oynamak artık o kadar ilgi çekici değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı