Valorant düşük rütbede olduğunu iddia edenler

Takım oyununda tek başına hiçbir şey yapamazsın maalesef ne kadar iyi olursun ol takımınında bir şeyler katması lazımki sende yükselebilesin onlardl.
Takım oyununda tek başına hiçbir şey yapamazsın maalesef ne kadar iyi olursun ol takımınında bir şeyler katması lazımki sende yükselebilesin onlarda.

Ekle girelim stajdan eve geçince lanetbirinsan#zero

Tamam.

Hocam birincisi takımınızda Gold geliyorsa Gold elodasınızdır oyunda sizin daha üst rütbeye çıkmanız gerektiğinin farkında. Ancak dediğiniz gibi düşük rütbelerde çok fazla troll var biraz uğraştırsada er ya da geç çıkıyorsunuz. Ayrıca maç geçmişinizi atabilir misiniz?

Ben her ay kendimi geliştirdim fakat altın da 2 ay stack kalmıştım fakat plati hiç zorlanmadan geçtim yani er ya da geç çıkılıyor şu an elmasım.

Smurf hesabım plat 3, main hesabım gold 1. :D Smurfüm az kaldı elmas olacak, ama maini golddan çıkartamıyorum. Kanser bir elo. Bronz ve gümüş smurf hesaplarıma girdiğimde takıma veya rakibe gold hesabımdakinden daha iyi oynayan insanlar geliyor. Gold genelde boostedların mekanı. O yüzden takıma boosted gelmeden geçmek istiyorsan 5 pre giriyorsun, öyle çıkabiliyorsun golddan.

Gerçekten Gold plattan daha zor bence ya, çoğu arkadaşım da aynısını yaşamış.

Cidden evde olsaydım kademeyi atardım her rütbede direk geçtim fakat Gold'da stacklandim ya smurf ya troll ama şöyle düşünüyorum ben Gold 2 isem diğer sezon Gold3 bitirdiysem kendimi geliştirmişim diye seviniyorum.

Oyunda canını sıkmadiğın sürece maç kazanırsın 28 vurdum Brimstone ile kaybettim fakat diğer maç mentalimi düşürmeden girdim ve gene MVP oldum. Her şeyin başı mental.
Oyunda çok hesap alım satımı, boostedlar vs. olduğu için rank dengesi alt üst olmuş bence.

Aga neden yüksek rütbeli hesap alırsın ki bence çok saçma sonuçta haketmedigin rütbede oynuyorsun.

Aga neden yüksek rütbeli hesap alırsın ki bence çok saçma sonuçta haketmedigin rütbede oynuyorsun.
Kız ortamı, arkadaş ortamı gibi yerlerde "Ya işte bende Valorant'ta şu ligteyim, bu ligteyim" demek için. Gold'da genelde "uWu ben bir poğaçayım" kızlarının, "10 yıldır elime kız eli değmedi acilen kız ilgisine ihtiyacım var" erkekleri tarafından boostlanmasıyla dolmuş bir lig. Yani genelde maçlarında, takıma yada karşıya gelen bir iyi bir de oyun cahili bir kişi olur. Crosshair placement kötüdür, flick atamaz, bombayı bulamaz. Saf saf dolanır ortalıkta. Bu tarz insanlarda denk gelmek çok mümkün goldda.

Kız ortamı, arkadaş ortamı gibi yerlerde "ya işte bende Valorant'ta şu ligteyim, bu ligteyim" demek için. Gold'da genelde "uwu ben bir poğaçayım" kızlarının, "10 yıldır elime kız eli değmedi acilen kız ilgisine ihtiyacım var" erkekleri tarafından boostlanmasıyla dolmuş bir lig. Yani genelde maçlarında, takıma ya da karşıya gelen bir iyi bir de oyun cahili bir kişi olur. Crosshair placement kötüdür, flick atamaz, bombayı bulamaz. Saf saf dolanır ortalıkta. Bu tarz insanlarda denk gelmek çok mümkün Gold'da.

Harbi ya hava atmak için kaç kişinin oyununu bozuyorsun ben bir ara az adam vuruyordum 10 15 ama maçları kazanıyordum sonra dedim boostlansam kazanamam herhalde sonra aimimi de biraz geliştirdim artık 5 DM atmadan girmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı