Çözüldü Valorant Güncelleme Sonrası RX570 Sistemde FPS Düşüşü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ejecta

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Herkese merhaba. Valorant'ta son güncelleme sonrası FPS'im 250-200'lerden 50-100 arasına düştü. Her şeyi denedim, Windows güncelledim, ekran kartı driverlarını silip kurdum ama bir faydası olmadı. Oyunu da silip yükledim. En düşük ayarda da aynı FPS'i alıyorum en yüksek ayarlarda da.
Ayrıca özel oyun açtığımda harita farketmeksizin eski FPS'imi alıyorum. Hatta bazen 250+ oluyor. Ama derecesiz, Spike Rush ve DM modlarında FPS'im 50-80 arası oluyor.

Ekran Kartım: RX 570
İşlemcim: i5 4570

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa veya herhangi bir çözüm yolunuz varsa yazarsanız sevinirim.

dostum bendede aynı problem var çözebilidyesen söyle dostum amd kart kullananlar bu sorunu yaşıyor
Herkese merhaba. Valorant'ta son güncelleme sonrası FPS'im 250-200'lerden 50-100 arasına düştü. Her şeyi denedim, Windows güncelledim, ekran kartı driverlarını silip kurdum ama bir faydası olmadı. Oyunu da silip yükledim. En düşük ayarda da aynı FPS'i alıyorum en yüksek ayarlarda da.
Ayrıca özel oyun açtığımda harita farketmeksizin eski FPS'imi alıyorum. Hatta bazen 250+ oluyor. Ama derecesiz, Spike Rush ve DM modlarında FPS'im 50-80 arası oluyor.

Ekran Kartım: RX 570
İşlemcim: i5 4570

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa veya herhangi bir çözüm yolunuz varsa yazarsanız sevinirim.
dostum bişeyler bulabildinmi ?

Hayır herhangi bir çözümü olduğunu da sanmıyorum. Reddit forumları ve daha birçok yerde bu sorunu yaşayan yüzlerce kişi gördüm. Tek yapabileceğimiz şey update beklemek.
dostum bendede aynı problem var çözebilidyesen söyle dostum amd kart kullananlar bu sorunu yaşıyor

dostum bişeyler bulabildinmi ?

Ayrıca özel oyun açtığımda harita fark etmeksizin eski FPS'imi alıyorum. Hatta bazen 250+ oluyor. Ama derecesiz, spike rush ve DM modlarında FPS'im 50-80 arası oluyor.

Ekran kartım: RX 570.
İşlemcim: i5 4570.

Sorununuz çözüldü mü hocam?

Ayrıca özel oyun açtığımda harita fark etmeksizin eski FPS'imi alıyorum. Hatta bazen 250+ oluyor. Ama derecesiz, spike rush ve DM modlarında FPS'im 50-80 arası oluyor.

Ekran kartım: RX 570.
İşlemcim: i5 4570.

Hocam gün geçtikçe kart üretcileri parçaların performansıalrın yazlımsal olarak düşürüyor maalesef böyle bir şey söz konusu :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı