Günümüzde oynanır mı derken? Oyun sanki 10 yıl önce çıkmış gibi yorup yapmışsın. Konuya döneceksek oynanır.Selam, rekabetçi oyun olarak bir tek R6 ve LoL oynuyorum. Valorant'a da başlama fikri ucundan aklıma geldi. Valorant oynayanlar bu oyun hakkında ne düşünüyor? Tavsiye verebilirler mi?
Şimdiden teşekkürler.
Selam, rekabetçi oyun olarak bir tek R6 ve LoL oynuyorum. Valorant'a da başlama fikri ucundan aklıma geldi. Valorant oynayanlar bu oyun hakkında ne düşünüyor? Tavsiye verebilirler mi?
Şimdiden teşekkürler.
Selam, rekabetçi oyun olarak bir tek R6 ve LoL oynuyorum. Valorant'a da başlama fikri ucundan aklıma geldi. Valorant oynayanlar bu oyun hakkında ne düşünüyor? Tavsiye verebilirler mi?
Şimdiden teşekkürler.
Şimdiden teşekkürler.
Günümüzde oynanır mı derken? Oyun sanki 10 yıl önce çıkmış gibi yorup yapmışsın. Konuya döneceksek oynanır.
LoL oynayanların toxiclere karşı koruması var zaten. Valorant'ta daha az toxic var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.