Valorant günümüzde oynanır mı?

Bu arada Valorant da 1 2 ay da plat ve üzerine çıkamam diyorsanız asla başlamayın. Gold ve aşağısı asla çekilmez oluyor.

Jett mainler yok artık. Yeni gelen nerf'e bakın. Jett iptal, jett yok, jett öldü. Sonraki güncellemede oyundan kalkacak bence.
Velet dolu oynanmaz CS:GO'da Ruslarla sövüşürüm daha iyi.

Selam, rekabetçi oyun olarak bir tek R6 ve LoL oynuyorum. Valorant'a da başlama fikri ucundan aklıma geldi. Valorant oynayanlar bu oyun hakkında ne düşünüyor? Tavsiye verebilirler mi?

Şimdiden teşekkürler.
Kitlesi berbat. Spray falan bile yok oyunda. Skinleri ve mantığı iyi sadece. Ama o kadar para yatırdığıma pişmanım.

Kitlesinden mi oyunun kendisinden mi bilmem ancak oyun çok kolay geldi bana. İlk günler sürekli ölürken 2 gün içerisinde oyunun mantığını çözdüm ve rahatça vurmaya başladım. Hemen hemen her maçta en çok kill sayısı bendeydi. Raze al, bomba yerini seç (a-b) milletin kafasına bomba fırlat, kaybedince Odin al gibisinden bir döngü de oynamaya başlıyorsun bir süre sonra. Kitlesi zaten çocuk dolu. Her rekabetçi oyunun kaderi ama bu illaki bozulacak. Bence bırakın şimdi oynamayı, ilk çıktığında bile oynanmayacak bir oyunmuş Valorant.

Çok hard FPS oyuncusuydum, bir zamanlar işsiz gibi CS:GO Faceit kasardım. Hard derken iyiyim anlamında demedim, baya işsiz gibi aim falan kasardım. Hayatımın en boş ve anlamsız zamanlarinda Valorant oynadım. Gerçekten iğrenç, o kadar ham hissetiriyor ki oyun. Mekanikler aşırı basit, fizikler yok oyunda, silah dengelemeleri falan acayip saçma. Hele varya o Raze ultileri olsun, aptal aptal kurt flaşlari olsun aşırı dengesiz, keyifsiz. Bir de taktiksel derinlik falan katıyor diye zırlıyorlar, Allah'ın flaşını kurt yapınca taktiksel oluyor bak sen şu işe. Tavsiyem hiçbir rekabetçi oyunu oynamamanız, hayata 1 kere geliyorsunuz ve bilgisayar oynama hobisini seçiyorsunuz, ama ne için bu hobinizi yaparken keyifsiz zaman geçireceksiniz ki? Niye sinir olasınız? Sigara içmek gibi bir şey abartmıyorum, kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz bu oyunları oynarken, kendim de oynarken öyleydim. Herkes de diyor zaten hayatımı mahvetti diye bu tarz oyunlara. Benimkini de mahvetti. 2000 saat CS:GO kimisi için çok az ama 2000 saatimi keşke daha güzel şeyler için harcasaymışım, kendime keyifli vakit geçirebilecek şeyler bulsaymışım, kendimi geliştirebilseymişim. Tavsiyem böyle oyunlar oynamayın, oynayacaksanız R6 ve CS oynayın. En azından köklû ve kaliteli oyunlar, Valorant gibi öcüklü böcüklu yan sanayi oyunlar değil. Uzun bir yazı oldu, deneyimlerim olduğu için tavsiye vermek istedim. Şöyle oyunları oynamayı bırakıp ne zaman hikayeli oyunlar oynadım, yorgun bir günün ardından arabamı sürerken şarkı dinledim, motor sürerken şarkı dinledim; işte o zaman bilgisayar oyunları benim için "eğlence amaçlı" oldu. Keyif falan vermiyor CS, Valo, Lol. Siz öyle zannediyorsunuz.

2 senedir Valorant ve Cs Go'yu ortak bir şekilde oynuyorum. Son zamanlarda Valo'yu saldım. Eski keyfi vermemeye başladı. Cs'ye geri döndüm. Riot, Valorant'a güzel güncellemeler getiriyor. Oyunda 2 gün boyunca hile oluyorsa anında güncelleme geliyor ve hileler gidiyor. Riot'un salacağı bir oyun değil. Yeni sezon başlayacak 1 haftaya başlayacak, oynamanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı