Çözüldü Valorant haksız perma ban kaldırılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

theZENY

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda Valorant'tan bir anda ban yedim o sırada yan hesabımdaydım. Meğerse HWID ban yemişim ana hesabıma kontrol etmek için girdiğimde o da perma ban yemiş. Ana hesabımın banını kaldırabilir miyim? Haksız yere perma attı.

Çözüm

Haksız yasaklama aldığınızı düşünüyorsanız bunu kaldırmanın tek bir yolu oyuncu destek ile iletişime geçmenizdir.

Aşağıdaki adresten Riot hesabınızla giriş yaptıktan sonra talep oluşturun.

Ancak hesabınızın yasaklanmasının kaldırılması garanti değildir ve HWID yasaklaması genelde oyuna müdahale eden 3. parti yazılım tespiti durumunda oluşur.

Haksız yasaklama aldığınızı düşünüyorsanız bunu kaldırmanın tek bir yolu oyuncu destek ile iletişime geçmenizdir.

Aşağıdaki adresten Riot hesabınızla giriş yaptıktan sonra talep oluşturun.

Ancak hesabınızın yasaklanmasının kaldırılması garanti değildir ve HWID yasaklaması genelde oyuna müdahale eden 3. parti yazılım tespiti durumunda oluşur.

Çözüm

Hocam, Valorant'ta HWID banı aldıysan ve haksız yere ban yediğini düşünüyorsan, Riot destekle iletişime geçip durumu açıklaman iyi olur. Ancak HWID banları genellikle kaldırılmıyor, o yüzden şansını denemek dışında yapabileceğin pek bir şey yok.

Eğer gerçekten haksız yere yediysen düzeltirler çünkü onlar bilgisayarında hangi programı çalıştırmışsın hepsini görebiliyorlar.

Hocam bilet atıyorum ama hep bot cevap veriyor hile açacak olsam neden 3800 tl yatırayım zaten.

Eğer gerçekten haksız yere yediysen düzeltirler çünkü onlar bilgisayarında hangi programı çalıştırmışsın hepsini görebiliyorlar.
biletlere bakmıyorlar ki bot cevap veriyor sadece.

Bir HWID yasağı aktif olduğunda, yasaklanan oyuncunun Riot hesap hareketlerini düzenli olarak araştıracağız. Herhangi bir hesap bulunursa, bunlar derhal manuel olarak yasaklanacaktır. HWID yasaklı oyuncunun bu hesaplardaki davranışları dikkate alınmaz - eğer HWID yasaklı iseniz, bu sizi gördüğümüz anda yasaklayacağımız anlamına gelir.

Kaynak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…