Valorant hesabı alınır mı?

Anladım peki e maili değiştirmiştik zamanında bende dün yeni hesap açtım o e postayla üye oldum adamın hesaba bir şey olur mu mesela örnekle;
Ben abc@gmail.com ile üye olmuştum hesabı sattım. Adam değiştirdi üstüne aldı dün ben yine abd@gmail.com ile üye oldum. Üye olurken zaten böyle bir mail var falan demedi site. Riot ticket atıp demesin senin e postan vardı devredilmiş niye bir daha üye oldun diye.

Riot oyunlarında aynı epostadan fazla hesap açılıyor.

VP fiyatları ve miktarı değişti zamlandı. 180 TL olan yağmacı bıçak 260 olmuştu sanırım. Random hesaplar birkaç gün sonra gidiyor hele ucuz olanlar. Birden fazla kişiye aynı hesabı veriyorlar. Bu işin içindeyim satışım da oldu alışım da. Güvenlik soruları satıcının elinde varsa her türlü geri alabilir hesabı. Olan paranıza olur.

Hesabı aldığınız kişi, daha önce hile kullandıysa ve bu sonradan tespit edilirse, sizin cihazınızda donanım banı yiyebilir. Ayrıca satılan çoğu hesap çalıntı hesap. Örneğin kendi Valorant hesabım çalınıp bir item-satış sitesinde satılmıştı. Sonrasında hesabımı zar zor geri alabilmiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı