Valorant hesabı hile kullanılmadığı halde yasaklandı

RookiesTR

Femtopat
Katılım
28 Haziran 2023
Mesajlar
59
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Ti, I5 12600K, 16GB RAM, 1 TB SSD
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Sorunum başlıktaki gibi. Hesapta hiç hile falan açmadım IP ban da yemedim. Yani hileyi ben açmadım. Ne yapabilirim?
 
Kanka internet kafede kullandığın PC'de daha önce hile kullanıldıysa sende banlanıyorsun arkadaşa oldu hesabı gitti şimdi yenisini açtı kasıyor ama giden hesaba oldu.
Yani şunu diyiceğim 4000e yakın para yatırıcağına sistem toplasaydın evde oynasaydın ban yemezdin valorant böyle bir oyun senin oynadığın masaya kim oynuyor diye bakmaz giren hesaplardan biri hile kullandıysa hepsine ban atar.
 
Kanka internet kafede kullandığın PC'de daha önce hile kullanıldıysa sende banlanıyorsun arkadaşa oldu hesabı gitti şimdi yenisini açtı kasıyor ama giden hesaba oldu.
Yani şunu diyiceğim 4000e yakın para yatırıcağına sistem toplasaydın evde oynasaydın ban yemezdin Valorant böyle bir oyun senin oynadığın masaya kim oynuyor diye bakmaz giren hesaplardan biri hile kullandıysa hepsine ban atar.

Sistemi topladım zaten toplama sırasında gittim ama dediğim gibi 4-5 haftadır gitmiyorum kafeye ama hesap 5 gün önce falan banlandı.
 
Selam, sisteminizde veya daha önce oynadığınız sistemlerde herhangi bir hile kullanımı ya da valorantın belirttiği yasaklı programlar dahilinde birşeyi Vanguard tespit ettiyse hile kullanmadığınız halde bunu tespit etmesiyle ban yemeniz muhtemel olabilir. Ticket attıktan sonra yanlışlık yoksa sebebi budur muhtemelen. Anlık ban yememenizin sebebi oyun içi raporlanmadığınızdan ve gerektirmediğinden dolayı. Oyun içi anlık olarak tespit edilemeyenler, güncellemeden güncellemeye zaten yasaklanıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı