Valorant hesabı kurtarılabilir mi?

Emre0993

Hectopat
Katılım
14 Ağustos 2021
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, bir şey soracağım ama bir arkadaşım hesap satarken hesabını çaldırdı, 1-2 gün önce destekle falan konuşmuş ve yeni mail açıp hesabı yollayacaklarmış. Hala satış işlemi yüzünden ban yeme ihtimali var mı? Herhangi bir şey denmemis çünkü sadece mail açın demişler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabın oluşturulduğu sırada kullanılan ilk maile erişiminiz olması çok önemli. Onun haricinde bazı bilgilerde isteniyor. İlk açılan karakter , satın alınan ilk skin , kullanılan ilk nick gibi. Son olarak da alışveriş geçmişinizi gösteren belgeler mevcutsa (rep-tr ile başlayan vp kodu mesela) %99 ihtimalle kurtarılır.
 
Satış yaptığına dair herhangi bir şey demediyse sorun olacağını sanmıyorum. Hesabımı çaldılar, nasıl çaldıklarını bilmiyorum şeklinde Valorant destekle konuşsun. Büyük ihtimalle hesabı tarafına iade edilir, ban gibi bir sonuçla karşılaşacağını da düşünmüyorum.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı