Benjamin the Ferel
Hectopat
- Makaleler
- 1
Cs pek fazla oynamıyorum türk serveri olmadığı için. Ancak eğer server gelirse oynarım. Şu anda seçkin alacak param da yok.
Yeni oyunmuş gibi isimlendirme o zaman. Valve çakallığı tamamen bu ne yeni oyun yaparım ne de GO'daki piyasayı bitiririm. Ben Valve'den tamamen farklı grafiklerde GO'dan bambaşka gerçek bir yeni oyun beklerdim ama onlar GO'dan devam etmeyi seçtiler üstelik hala TR serverı açmıyorlar.Yeni oyun çıkmıyor zaten. Adı üstünde güncelleme bazı düzenlemeler, eklemeler yapıp tekrardan erişime açacaklar doğal olarak. Ne bekliyordunuz?
İnanırım hocam. Peki sizce içinde:Daha dün hesabımı sattım desem.
İnanırım hocam. Peki sizce içinde:
Asil Vandal.
Asil classic.
Köken vandal.
Geçmiş sezonun bileti.
Özel harekat kelebek bıçak.
Ek olarak 80 radyanit.
Zaten illa ki 500 TL olsun demedim hocam. Sonuçta CS seçkin alabiliyorum satarsam.Hesabınızdaki her şey bu kadar ise Gece Pazarı faktörünü saymazsak ki hepsi Gece Pazarı'na gelebiliyor. 9875VP ediyor. 8500VP kampanyalar ile 480 hadi yuvarlayalım 500 olsun üste 1375 VP için kimsenin 500 TL gibi bir fiyata alacağını düşünmüyorum. Daha önce hesap alım satımı yapmadım piyasasından anlamam ama düz hesapta 500 TL'ye satma imkanınızın olduğunu hiç sanmıyorum. Kimse kendi sıfırdan dizebilecekken bu parayı hesap satın almak için harcamaz.
Zaten illaki 500 TL olsun demedim hocam. Sonuçta CS seçkin alabiliyorum satarsam.
Biliyorum hocam. Yine de teşekkürler.Yanlış anlamayın. Hesaplar satılırken çok değer kaybediyor diye biliyorum bu yüzden bilgilendirmek istedim.
Çok tutmayacağını düşünüyorum, 1800 lira civarı yatırdığım hesabı 900 liraya 2 ayda satabildim. Öyle düşünün, hesap satmak çok uzun süren ve zarara sokan bir iş. Yatırdığın paranın en az yarısına satman gerekiyor.İnanırım hocam. Peki sizce içinde:
Asil vandal
Asil classic
Köken vandal
Geçmiş sezonun bileti
Özel harekat kelebek bıçak
Ek olarak 80 radyanit.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.