Valorant hesabı satılıp CS 2'ye geçilir mi?

Bence hesabınızı satmayın. Belki ileride oynarsınız. CS zaten parasını çıkaran bir oyun. 2 günde 22 TL kazandım. Bir arkadaş 3 haftada 150 TL kazandı. Nays ile seçkin 200 TL oluyor zaten.

Bence geçilir. 500 liraya satabilirsen geçebilirsin. Bazıları sadece grafik geliştirmişer cart curt diyor ama bu bir altyapı olacak ileride gelecek güncellemelerin altyapısı gibi düşün. En azından CS'de skini satıp yenisini alabilme gibi bir şey var ama Valorant'ta skini satmadan aynı silaha tekrar para yatırıp skin alman gerekiyor. Yani bakılırsa ikisinin de birbirine göre + sı ve - si var. Sonuç olarak bence geçilir.

Senin keyfine kalmış. Örneğin ben daha fantastik, karmaşık ve akıcı oyunları sevdiğim için hala Valorant'ı tercih ederim çünkü CS'de sonuçta bir yerden sonra her şey aynı oluyor. Onun dışında oyuna bakma konusunda da RİOT'a daha çok güvenirim.
Bunlar benim bireysel düşüncelerim ama senin için satmak daha mantıklıysa, CS daha iyiyse satarsın. Bu kararı senin kendi keyfine ve tarzına göre vermen lazım. Sonuçta biz senin içini göremiyoruz.

bence öyle çok değerli bir daha elde edilemeyecek itemler yoksa sat gitsin zaten sıkılırsan 500tlnin kalaniyla yine skin alirsin

CS:GO anlık oyuncu rekoru kırdı ve sürekli kırıyor. Ha bunun kişiler için önemi olmayabilir oda ayrı bir konu. Burada şunu demek istiyorum. Oyun şu anki mevcut haliyle oynanıyor insanlar tarafından. CS2 çıktığında birçok kişi büyük ihtimalle gelecek Valorant veya başka yerlerden. Ünlü yayıncı shroud CS2 atıyor. Eski CS:GO Pro'ları uzun zamandır yayın bile yapmayan kişiler CS2 oynayıp yayın açıyor. Yani CS'yi seven biri için değer.

Öncelikle selam. Malum CS 2 çıkıyor. Halihazırda Valorant hesabım var. Onu tahminen 500 TL'ye satarsam, CS:GO seçkin alabilirim. Ancak Türkiye serveri olmaması biraz kötü. Benim düşüncem bu.

Hocam CS:GO ile CS2 aynı bana sorarsan oyunu biraz süsleyip piyasaya sürmüşler çok fazla bir oyuncu artışı olacağını şahsen düşünmüyorum Valorant da fazla bir oyuncu kaybı yaşamaz o yüzden bence gerek yok ileride oynarsın Valorant bana sorarsan hesabını hiç satma.

Bence geçilir ama ileride tekrar valorant oynamak istersen hesabı sattığın için pişman olabilirsin. Sana kalmış bir karar.

Öncelikle selam. Malum CS 2 çıkıyor. Halihazırda Valorant hesabım var. Onu tahminen 500 TL'ye satarsam, Cs:go seçkin alabilirim. Ancak Türkiye serveri olmaması biraz kötü. Benim düşüncem bu.
Bence sat valorant ın çokta güzel bir oyun olduğunu düşünmüyorum hem CS2 çıktıktan sonra fiyatlara zamda gelebilir TR serverı konusuna gelirsek valve bu zamana kadar CS:go da TR serverı açmadı bundan sonra açacağını sanmıyorum ama bana kalırsa satıp CS 2 ye geç 250 TL'ye yoldaş alsan kalan 250 TL ye de skin alırsın

500 TL'nin oyun piyasası açısından önemli bir para olduğunu düşünmüyorum. Hesap sattıracak bir durum yok ortada. CS2 oynayıp skin-kasa düşürüp satmanız durumunda zaten seçkin alacak parayı kazanırsınız. CS2'ye CS:GO'nun makyajlı hali diyerek kötülemeye çalışanların beyin hücrelerine de kötü sözler sarf etmek istiyorum ama etmeyeceğim zira bu mantıkla bu foruma katılacak kadar hayatta kalabilmeleri bilim açısından araştırmaya değer bir durum ve bilime saygım var. İyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı