Valorant hesabım çalındı

@Wisenmad0 böyle bir durum yaşamadığım için bilmiyorum fakat Riot hesabın gerçek sahibini doğrulamaya çalışıyor olabilir. İlk maile erişiminiz varsa alabileceğinizi düşünüyorum.
 
Şifremi kuzenimle paylaşmıştım, Riot Games'e ticket atarken bunu belirttim. Hesabımda yaptığım satın alımları ve istedikleri diğer bilgileri doğrulayınca hesabımı verdiler. Yardım etmiyor diye bir şey yok. 3 gün içinde hesabımı tekrar geri aldım.

Dostum 1 hafta önce hesabım çalındı ama satım alımları açamıyorum. Nasıl ispat edip alacağım hesabı mı?
 
Dostum 1 hafta önce hesabım çalındı ama satım alımları açamıyorum. Nasıl ispat edip alacağım hesabı mı?
riota ticket attın mı? attıysan tekrar tekrar atma o zaman birden fazla kişi hesabı doğrulayabiliyor olarak görüyor ve bu da hesap paylaşımı gibi yanlış anlaşılmalara yol açabiliyor.Yasak olduğu için de hesabın süresiz kilitlenebiliyor.Bende öyle oldu çünkü.Şuan hesabım var ama kilitli açtırmak için bilet attım bugün bakalım açacaklar mı.
 
Benim de oğlumun hesabı çalındı. Arkadası ile paylaşmış. Biz de Riot desteğe ticket attık arkadaşı mailin adresini de değiştirmiş n. Asıl yapacağız? Ben de çok anlamıyorum 600-700 TL'lik kostüm silah vs vardı hesapta.
 
merhaba valorant hesabım çalındı ilk mail e erişimim yok ama ilk mail aklımda hesapta kullanılan epin kodlarıda var hesabımı geri alabilrmiyim alırsam da ilk e postamı alan kişi tekrardan hesabımı alabilrmi lütfen cevap
 
Arkadaşlar şimdi benim hesabım calınmıştı ben Riot destege yazdım boyle boyle diye onlarda bana 13 tane soru sordu hepsini tek tek doğru cevapladım geri alır mıyım hesabımı ilk maili bende hesabın.
Dostum 1 hafta önce hesabım çalındı ama satım alımları açamıyorum. Nasıl ispat edip alacağım hesabı mı?
Knk gmailine gelen epostada faturalar var vp lerı aldıgına dair riot games tarafından gönderilmiş onların ss ni al at olayları durustce anlat onlar sana yardım eder.
abilerim kardeşlerim benım valorant hesabım calındı ve nedenı bılmedıgım bır sekılde gmail adresını degıstirilmiş hesabın tum bılgılerını bılıyorum ve satın aldıgım epinlerin faturaları elimde hesabımı geri alabılırımıyım sordugu soruların hepsini tek tek cevapladıım
 
Son düzenleme:
İlk mail adresini biliyorsanız, erişiminiz olmasa bile alabilirsiniz. Riot Desteğe ticket atın ve mail adresinize dönüş yapmalarını bekleyin. Sordukları soruları doğru bir şekilde cevaplarsanız size şifre sıfırlama linki gödereceklerdir.
yardımcı olursan sevinirim yapamadım
 
İlk mail adresini biliyorsanız, erişiminiz olmasa bile alabilirsiniz. Riot desteğe ticket atın ve mail adresinize dönüş yapmalarını bekleyin. Sordukları soruları doğru bir şekilde cevaplarsanız size şifre sıfırlama linki gödereceklerdir.

Kankam ilk maili bende çocuk Riot hesap bılgıelrınden cıkmıyor ben degıstırdıkce oda degsıtıryor yaptığım harcamaları falan her seyı bılıyorum kart bılgıelrımde var tıcket atarsam alabılır mıyım?
 

Geri
Yukarı