Valorant hesabını sahibi geri aldı

  • Konuyu başlatan Lise
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 891
kaç liraya satın almıştınız ? bir dahakıne güvenli satıcılardan almaya dikkat edin veya dolandırılmaktansa 1 sefere mahsus savaş bileti alabilirsiniz.
 
Dün aldığım Valorant hesabının bugün öğlende şifresi ve e-postası değiştirildi. Her şeyi kendi üzerimeydi. Ne yapacağım?

Hocam alacaksanız mail onaysız veya iyi satış yapan güvenilir insanlardan alacaksınız hesap. Geçmiş olsun o hesabı daha alamazsınız ama hesabın satıldığına dair kanıt atarsanız Riot'a ticket banlatabilirsiniz hesabı.
 
Riot'un kullanıcı sözleşmesi açıktır, hesap satışı yasaktır.

3.1. Riot Hizmetleri ile neler yapabilirim? (Kendi şahsi, ticari olmayan kullanımız için Riot Hizmetleri’nden yararlanabilirsiniz.)

Tarafımızdan bir sözleşmede açıkça yazılı olarak aksi yönde yetki verilmedikçe, Riot Hizmetleri’ni veya Riot Games fikri mülkiyetini, her tür bilgisayar yazılımı ve Sanal İçerik de dâhil olmak üzere, herhangi bir şekilde satmak, kopya etmek, takas etmek, ödünç vermek, üzerlerinde tersine mühendislik, kaynak koda dönüştürme, kaynak kod türetme işlemi yapmak, tercüme etmek, kiralamak, teminat olarak göstermek, aktarmak, yayınlanmak, devretmek ve dağıtmak hakkına sahip değilsiniz.

İşe yarar mı, bilmem ama satın aldığınız kişi hesabın gerçek sahibiyse Riot'a açacağınız ticket'ta hesabın ticari amaçla kullanıldığını belirtip hesap bilgilerini ve satın aldığınız kişiyle yaptığınız görüşmelerin kayıtlarını Riot'a gönderirseniz gereği yapılır diye düşünüyorum.

Onun dışında, yasal yollara da başvurabilirsiniz ama süreç çok uzun sürecektir. Ayrıca Riot sözleşmesine zaten aykırı bir şey için dava kabul edilir mi ve kabul edilse de kazanabilir misiniz, bilemeyeceğim. Dava açmaya niyetliyseniz bir avukattan bilgi alırsanız iyi olur.
 
Hocam dava açamazsınız zaten sizin yaptığınız illegal bir şey ondan dolayı bir şey olacağını düşünmüyorum çünkü hesap satışı yasak ama hangi siteden aldığınız hakkında tam ismini vermeden ipucu verebilirmisiniz?
İtem aldım.
 
Tek yapabileceğin bir bardak soğuk su içmek ve ileriki yaşantın için ders almış olmak. Hukuki yollara vs. başvuramazsın.
 
Hangi kullanıcı adı?

Kısacası o hesap gitti yani param da gitti değil mi ve hesap satış için kullanıldığı için kapattırabilirim.

Giriş kullanıcı adı hesabımı geri aldım ben de bugün o mu değil mi diye merak ettim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı