Valorant hesap ve HWID banın süresi var mı?

sam0eke

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle şunu dile getireyim. Rakiplerin rahatsız olacağı bir şekilde hile kullanmadım skin changer kullandım ve cezamı çekmeye hazırım. Sadece merak ediyorum ilk defa HWID ban yedim bunun süresi var mı? 3 veya 4 ay demişler bu süreç sonunda main hesabımdan da ban kalkar mı? 3 yıllık emegım ve 6K para var hesapta. Saygılar.

Yanlış bilgi
Zaten skin aldığın hesaba neden skinchanger açtınız ki? Geçmiş olsun anakarttan ban yediniz ban süresi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
HWID ban kalkar ama hesap banı kalıcıdır. Yani HWID banın süresi bittiğinde başka hesap ile oynamaya devam edebilirsin.

Hileden ban yemiş kanka nasıl çözüyorlar?

Oradan buradan duyduğunuz bilgilerle yanlış bilgi dağıtmayın millete.

Hesap zaten direkt gitti PC'de farklı hesaptan Valorant oynamak istiyorsan anakart değişeceksin.

Hesap zaten direkt gitti PC'de farklı hesaptan Valorant oynamak istiyorsan anakart değişeceksin.

Anakart değişmesine gerek yok. HWID banların süresi 120 gün olur genelde. Ben de yedim HWID fakat modemim değişince banım kalmıştı (HWID). İmkanın varsa modem değiştirerek başka hesapla oyuna girebilirsin.

Yanlış bilgi dağıtan sensin. Evet hesap kalıcı banlanıyor fakat HWID ban süresiz değil. HWID ban süresi bttikten sonra aynı bilgisayardan başka hesap ile oynamaya devam edebilir. Ayrıca anakart değişeceksin bilgisi de yanlış haberin olsun. Riot sadece anakarta ban atmıyor diğer bileşenlere de atabiliyor. Anakart değişmek yeterli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı