Valorant HWID ban atılmadı

Hileyi hangi hesapta açtığının bir önemi yok. Sonuçta diğer hesaba başka bir bilgisayar kimliği ile girmiyorsun. Yine aynı kimlik.

Ayriyeten hileyi normal oyunda açıyorum derecelide oynamıyorum demen de ayrı bir komiğime gitti. Adam Valorant'a başlayıp normal oyunda oyunu öğrenmek istiyor ve karşına sen geliyorsun. Ne anladım bu işten.

Çok güzel olmuş mutlu oldum kolsuz heriflerin hile açıp immo eloyu mahvetmesi sinirimi bozuyordu.
Soruma cevap istedim niye boş mesaj kasıyorsun ki? Mesajlarda dedim zaten ranked oynamıyorum diye. Ayrıca HWID yedim diyelim geri açabiliyorum zaten banımı spooferlar ile. Sadece ne zaman banlanacağımı sordum.

Soruma cevap istedim niye boş mesaj kasıyorsun ki? Mesajlarda dedim zaten ranked oynamıyorum diye. Ayrıca HWID yedim diyelim geri açabiliyorum zaten banımı spooferlar ile. Sadece ne zaman banlanacağımı sordum.
evet o konuda haklısın
Çok güzel olmuş mutlu oldum kolsuz heriflerin hile açıp immo eloyu mahvetmesi sinirimi bozuyordu.
kanka gerçekten boş yorum kasıyosunuz adam zaten açabiliyor banı bide onuda anlamıyosunuz sanki ban yiyince bidaha hiç giremicekmiş gibi mutlu oldum diyon

Dün Valorant hesabım perma ban yedi. Ama o hesapta hile kullanmayı bırakın hile yüklendiğinden beri o hesaba giriş yapmama rağmen 800TL'den fazla harcadığım hesabı yok yere banladılar. Neyse bir şekilde detected ettiler diyelim. Bana cihaz banı uygulandığı söylendi. Ancak şu an hala oyuna girebiliyor ve hile açabiliyorum.
Bu cihaz banı işlemi yavaş mı işliyor? Hatta geçen gün 45 vuruyordum, maç içinde detected oldu ama yine de banlanmadım. Hadi yavaş işliyor deyip IP ban atmıyorlar mı? Modemi falan resetlemedim, yine girebiliyorum. Ne zaman banlanacağım?
Bence hileyi Valorant'ı falan bırak, yazdığın yazıyı baştan sona oku, sonra da sıfırdan Türkçe derslerine başla derim.

O hesapta hile kullanmayı bırakın, sonra da hile yüklendiğinden beri o hesaba giriş yapmama rağmen diyorsun. Buradaki anlatım bozukluğunun farkında değilsin sanırım.

Ardından 800 TL harcadığım hesabı yok yere banladılar yazıyorsun. Hile kullanıyorsun ve yok yere mi banlanıyor? Çok mantıklı gerçekten.

Bence hileyi Valorant'ı falan bırak, yazdığın yazıyı baştan sona oku, sonra da sıfırdan Türkçe derslerine başla derim.
Sorduğum soru dışında herşeyin cevabı varmış sizde.
O hesapta hile kullanmayı bırakın, sonra da hile yüklendiğinden beri o hesaba giriş yapmama rağmen diyorsun. Buradaki anlatım bozukluğunun farkında değilsin sanırım.
Anlatım bozukluğu değil sen anlamamışsın. Bırak hile açmayı giriş bile yapmadım diyorum.
Ardından 800 TL harcadığım hesabı yok yere banladılar yazıyorsun. Hile kullanıyorsun ve yok yere mi banlanıyor? Çok mantıklı gerçekten.
Hile kullanmadım ki.

Evet o konuda haklısın.

Kanka gerçekten boş yorum kasıyosunuz adam zaten açabiliyor banı bir de onu da anlamıyosunuz sanki ban yiyince bir daha hiç giremicekmiş gibi mutlu oldum diyorsun.

Sen önce karşındakinin yaşını bilmeden kanka falan atlayıp burnunu sokma, ikincisi hile fixlenmediği sürece anakarttaki HWID'i değiştirirsin fixlendiği an hesaplarda kasada çöp.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı